کد خبر:۳۱۳۴۰۲

بررسی سلول‌های بنیادی و پزشکی ترمیمی در پژوهشگاه مهندسی ژنتیک

معاون پژوهشی دانشگاه با اشاره به اهمیت حوزه زیست شناسی، گفت: با برگزاری کنگره یافته‌های نوین زیست شناسی اقدام به بررسی حوزه‌های مختلف زیست شناسی و بیوتکنولوژی خواهیم کرد.
منصور موحدی، رئیس کنگره ملی یافته‌های نوین زیست شناسی در حاشیه کنگره یافنه‌های نوین زیست شناسی در گفتگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، زیست شناسی را یکی از مهمترین بخش‌های علوم پایه نامم برد و افزود: با برگزاری این کنگره شرایطی را برای تعامل و ارتباط محققان و پژوهشگران و مطلع شدن از میزان پیشرفت کشور در این حوزه فراهم کردیم.
 
وی تعداد مقالات ارسالی به این کنگره را 500 مقاله ذکر کرد و اظهار داشت: مقالات ارسال شده در حوزه‌های بیوتکنولوژی میکروبی و میکروب شناسی، ژنتیک میکروبی و پزشکی، بیوتکنولوژی گیاهی و دارویی، زیست شناسی مولکولی، سلول‌های بنیادی و پزشکی ترمیمی و نانو بیوتکنولوژی پذیرش شدند.
 
موحدی، خاطر نشان کرد: مقالات دریافتی از سوی اعضای هیات علمی دانشگاه‌های تربیت مدرس، تهران، شهید بهشتی و پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری داوری شدند.
 
معاون پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه حوزه زیست فناوری دارای جنبه‌های مختلفی است، گفت: این حوزه به موضوعاتی چون میکروبی، مولکولی، ژنتیک و گیاهان دارویی تقسیم می‌شود.
برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار