کد خبر:۳۱۴۰۰۶
ابراهیمی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:
امکان تشخیص بیماریهای ژنتیکی با تولید نوعی کیت در کشور فراهم شد
به تازگی محققان پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری با تولید نوع خاصی از کیتها برای استخراج سلول از ژنها راهکاری را برای تشخیص بیماریهای ژنتیکی ارائه کردند.
میثم ابراهیمی، مجری طرح در گفتگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، کیت را یک ابزار تشخیصی در حوزه پزشکی و سلامت دانست و گفت: این کیتها برای استخراج یک سلول از ژن، دارای ابزاری به نام «ستون» است که کیتهای تولید شده را قادر به استخراج سلولهای مورد نیاز از ژن است.
وی از اجرای پروژهای در این زمینه خبر داد و اظهار داشت: در این مطالعات موفق به طراحی و تولید ستونهای مورد نیاز برای این نوع کیتهای شدیم.
مجری طرح با اشاره به ستونهای تولید شده برای کیتها یادآور شد: ستونهای تولید در انواع متفاوتی است که هر کدام از آنها به فیلتری از جنس سیلیکا برای جدا سازی ژنها مجهز می باشد.
وی با بیان اینکه این ستونها در داخل میکروتیوبهایی در کیتها جا سازی شدهاند، ادامه داد: ژنها داخل این فیلتر به دام میافتند و از این طریق محققان قادر خواهند بود تا مقدار بیشتری ژن را استخراج کنند که در مقایسه با کیتهای فاقد ستون بهرهوری بیشتری برای استخراج ژنها دارد.
ابراهیمی با اشاره به کاربردهای این محصول تولید شده افزود: این ستون برای استخراج RND از DNA را انجام میدهد که برای هر آزمایشی به صورت مجزا تولید شده است.
این محقق تولید نسخهای از ژن را از دیگر کاربردهای کیتهای ستوندار ذکر کرد و اظهار داشت: از طریق این کیت با فرآیند خاصی که بر روی ژنها انجام داده میشود، میتوان از ژن مورد نظر کپی تهیه کرد این اقدام برای برای تشخیص بیماریهای ژنتیکی موثر است.
ابراهیمی، اضافه کرد: تهیه نسخهای از ژن همچنین پژوهشگران را قادر میکند تا از ژن مورد آزمایش سلول جدیدی را تولید کنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.