کد خبر:۳۰۶۲۰۰
پژوهشگر فعال عرصه کارآفرینی در دانشگاه‌ها:

سرقت ایده مهمترین مانع کارآفرینی در کشور است

استاد و پژوهشگر فعال عرصه کارآفرینی در دانشگاه‌ها گفت: مهمترین مانع کارآفرینی در کشور سرقت ایده‌هاست و امروز مالکیت فکری در کشور وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، محمدرضا حسینی‌مقدم امروز در همایش «ضرورت و اهمیت کارآفرینی در دانشگاه‌ها» در جمع اساتید بسیجی دانشگاه پیام‌نور کرمان با اشاره به نامگذاری شعار امسال بیان داشت: هیچ اقتصادی بدون فرهنگ موفق نمی‌شود و تغییر فرهنگ و نگرش جامعه به سمت کارآفرینی ضروری است.

 

وی گفت: طرح کارآفرینی در دانشگاه‌های کشور از 15 سال قبل  آغاز شده و در کشور این موضوع به طور جدی به سمت کاربردی شدن نرفته است.

 

این ستاد و پژوهشگر فعال عرصه کارآفرینی در دانشگاه ها افزود: امروز نوآوری برای استفاده از فرصت‌های ایجاد کسب و کار ضروری است و حل مشکلات جامعه، توسعه کسب و کارهای موجود، بهبودد زندگی فردی و اجتماعی در گروه کارآفرینی است.

 

حسینی مقدم با بیان اینکه نوآوری از نان شب برای کارآفرینان واجب‌تر است، افزود:  ایجاد کسب و کارهای جدید، توسعه ظرفیت‌های موجود، برطرف‌سازی مشکلات اجتماعی از دلایل نیاز به توسعه کارآفرینی در کشور است.

 

وی گفت: دعوت از کارآفرینان در محیط دانشگاه و صحبت کردن در مورد علل موفقیت‌های آن ها ضروری است و می تواند چالش‌های عصر حاضر را با نوآوری رفع کرد.

 

این پژوهشگر عرصه کارآفرینی گفت: آزمون مفهوم ایده، نمونه‌سازی آزمون محصول، تولید نیمه صنعتی، آزمون بازاریابی و توسعه و تحقق نوآوری برای آموزش کارآفرینی لازم است.

 

حسینی مقدم افزود: عدم مدیریت لازم در کار دلیل ورشکستی بسیاری از کسب و کارها است.

 

وی با اشاره به اینکه گسترش نوآوری پویا در تمام اقشار و افراد جامعه باید با همکاری و نهادینه شدن کارآفرینی در دانشگاه‌ها مدیریت شود، افزود: امروز بیش از 100 مرکز کارآفرینی در دانشگاه ها وجود دارد و متاسفانه نتایج تحقیقات دانشگاهی تجاری سازی نمی شود.

 

این استاد دانشگاه گفت: ماموریت دانشگاها برای پاسخ به چالش ها، ایجاد قابلیت های کار آفرینی است.

 

حسینی مقدم تصریح کرد: الزام تبدیل دانش به سرمایه و وابستگی متقابل بین دانشگاه صنعت و دولت شرایط لازم برای توسعه و کارآفرینی است که متاسفانه هر قسمتی جزیره ایی عمل می کند.

 

وی گفت: تجاری کردن نتایج تحقیقات دانشگاهی می تواند مشکلات علمی صنعت و دولت را حل کند.

 

این استاد دانشگاه افزود: تربیت کارآفرینان، ایجاد فرآیند پویای نوآوری و نوآوری در فرآیند گسترش مرزهای دانش بشری از اهم ضروریات تحقق کارآفرینی در دانشگاه‌های کشور است و دانشگاه‌ها برای عملی شدن ایده‌ها اید باید هزینه کنند.

 

حسینی گفت:  مهترین موانع کا آفرینی در کشور سرقت ایده ها است وا مروز مالکیت فکری در کشور وجود ندارد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار