گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»؛ محمدطلایی، سرمربی تیم ملی کشتی آزاد جوانان که مسئولیت کمیته فنی مسابقات کشتی آزاد، جام شاهد و یادواره مرادعلی شیرانی و نیز قهرمانی دو جبهه جنگ و ورزش را بر عهده داشت، در گفتگو با خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو» به سوالات مطرح شده پاسخ داد که شنیدن آن خالی از لطف نیست.
«خبرگزاری دانشجو» - سطح این مسابقات را چگونه ارزیابی می کنید؟
طلایی: اگر این مسابقات را با مسابقه بین المللی «یاکوتا» در روسیه قیاس کنیم می بینیم که این مسابقات در سطح خوبی برگزار شد و تقریباً به خواسته هایمان رسیدیم، به این ترتیب نقاط ضعف را شناسایی و در اردوی آمادگی، برای رفع آنها کار خواهیم کرد.
«خبرگزاری دانشجو» - آیا در میان کشتی گیران حاضر نفرات اصلی تیم هم حضور دارند؟
طلایی: تیم اصلی در میان این کشتی گیران نیست. آنها در اردو هستند و خود را برای مسابقات جام قهرمانان ترکیه آماده می کنند و سپس آماده حضور در مسابقات قهرمانی آسیا در اولان باتور مغولستان خواهند شد.
کشتی گیران حاضر هم پشتوانه های بسیار خوبی برای آینده تیم خواهند بود.
«خبرگزاری دانشجو»- تیم اعزامی به مغولستان از چه نفراتی تشکیل شده است؟
طلایی: تمام کشتی گیرانی که در مسابقات انتخابی اول شدند، به غیر از علیرضا کریمی که در اردوی بزرگسالان بسر می برد، بقیه به مسابقات قهرمانی آسیا اعزام خواهند شد.
«خبرگزاری دانشجو» - هدف نهایی شما کجاست؟
طلایی: هدف نهایی ما حضور موفق در مسابقات جهانی است که امیدواریم بتوانیم به مقام قهرمانی در این مسابقات دست یابیم.
«خبرگزاری دانشجو»- وضعیت اردوی آمادگی در خانه کشتی چگونه است؟
طلایی: همه چیز خوب و بر وفق مراد پیش می رود. نوع تمرینات، خصوصاً تمرینات مشترک با بزرگسالان بسیار مفید بوده است.
رسول خادم از آنجا که خودش از زجرکشیده های این رشته است، کاملاً به کارها اشراف دارد و همه تلاشش این است که کشتی شأن و جایگاه خود را بدست آورد و آن را ارتقا دهد.
«خبرگزاری دانشجو»- روش کشتی گرفتن جوانان تغییر کرده است، شما علت آن را چه چیزی ارزیابی می کنید؟
طلایی: من این موضوع را قبول دارم. هر چند که بچه های ما کار زیادی دارند، اما خوشبختانه موفق به ارتقای دو موضوع در بین آنها شدیم؛ ابتدا استقامت آنها را تقویت و زیرگیری ها را بهبود داده ایم، به طوری که در استقامت دیگر شاهد کم آوردن کشتی گیران نیستیم و آنها تا آخر وقت می جنگند، به علاوه کشتی گیران ما هجومی شده اند و هر چه امتیاز کسب می کنند در زیرگیری ها است.
کشتی ما رو به جلو است که این موضوع را سرلوحه کارهای خود قرار داده ایم، کشتی ایرانی هر چند در حد ایده آل نیست، اما کشتی گیران ما همه امتیازات را در زیرگیری ها بدست می آورند.
«خبرگزاری دانشجو»- چه عاملی باعث تغییر در روش کشتی گیران جوان کشورمان شده است؟
طلایی: در گذشته به کشتی گیران می گفتند کشتی را تقسیم کن و کشتی بگیر که همین امر باعث نزول کشتی گیران شده بود، اما حالا این چنین نیست و کشتی گیران ما از همان ابتدا تا انتها، کشتی های هجومی را در دستور کار قرار می دهند و خوشبختانه شرایط روحی بچه ها نیز بالاتر رفته است.
وقتی کشتی گیران ما با بزرگسالان تمرین می کنند از نظر روحی به یک خودباوری می رسند که من نقش رسول خادم را در این افزایش روحیه بسیار پررنگ و حضورش را عامل این موضوع می دانم.
«خبرگزاری دانشجو»- مهمترین اصل در میان کشتی گیران را چه چیزی می دانید؟
طلایی: کشتی گیرانی که می خواهند قهرمان جهان شوند باید یک کشتی رو به جلو را در برنامه هایشان داشته باشند که این موضوع یک اصل مهم محسوب می شود.
«خبرگزاری دانشجو»- نظر شما در خصوص تنظیم مشترک جوانان و بزرگسالان چیست؟
طلایی: با تمرینات مشترک جوانان و بزرگسالان خیلی موافقم. مهم تر از هر چیز این است که سطح روانی کشتی گیران جوان بالا می رود، البته با تغییراتی که در تمرینات رسول خادم انجام شده شاهد بهترین برنامه در تمرینات هستیم.
وقتی جوانان کنار بزرگسالان تمرین می کنند به یک خودباوری می رسند و یک گام رو به جلو بر می دارند که همین امر باعث رشد و شکوفایی قهرمانان می شود.
«خبرگزاری دانشجو»- در زمان مدیریت بنا تیم های نوجوانان و جوانان و بزرگسالان با هم غریبه بودند و تمرین مشترک نداشتند، نظر شما در این باره چیست؟
طلایی: نظر هر فردی برای خودش محترم است و هر کسی برای خودش یک شیوه ای دارد. بهتر است ما در این زمینه ورود نکنیم.
«خبرگزاری دانشجو»- با توجه به حاشیه های فوتبال آیا فکر می کنید کشتی هم مانند فوتبال در آینده دستخوش این حواشی خواهد شد؟
طلایی: اگر روزی مانند فوتبال پول زیادی وارد کشتی شود مطمئناً کشتی نابود خواهد شد، هر کجا پول بی رویه وارد شود آن رشته ورزشی را نابود خواهد کرد، البته امیدوارم در کشتی با مدیریت صحیح پول تزریق شود تا این ورزش دستخوش حواشی نشود.
مصاحبه از صادق رضایی