کد خبر:۳۱۴۹۹۱
ستاری در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» خبر داد:

احراز دانش بنیان بودن 250 شرکت از سوی معاونت علمی/ نحوه بازپرداخت تسهیلات صندوق نوآوری

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از احراز دانش بنیان بودن 250 شرکت خبر داد و گفت:‌ با ادامه روند احراز هویت شرکت‌های دانش بنیان، تعداد این شرکت‌ها تا پایان سال جاری به هزار شرکت افزایش خواهد یافت.
سورنا ستاری در گفتگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به اقدامات این معاونت در زمینه احراز «دانش بنیان» بودن شرکت‌ها افزود: تاکنون 250 شرکت، «دانش بنیان» بودن آنها احراز و ثبت شده است.
 
معاون علمی و فناوری ریاست جمهور با تاکید بر اینکه روند احراز دانش بنیان بودن شرکت‌های متقاضی ادامه دارد، اظهار داشت: پیش‌بینی می‌شود که تا پایان سال جاری بیش از هزار شرکت تحت حمایت این معاونت قرار خواهند گرفت.
 
وی به تسهیلات این معاونت به شرکت‌های دانش بنیان اشاره کرد و یادآور شد: میزان تسهیلات ارائه شده به شرکت‌های دانش بنیان منوط به طرح‌های تحقیقاتی آنها است و بر این اساس تسهیلات تا سقف 300 میلیون تومان با تصمیم هیات عامل صندوق نوآوری وشکوفایی ارائه خواهد شد.
 
ستاری ادامه داد: میزان تسهیلات اختصاص یافته به شرکت‌های بزرگتر منوط به پروژه‌های تحقیقاتی است که در دستور کار قرار داده‌اند.
 
وی به بیان نحوه بازپرداخت این تسهیلات پرداخت و خاطر نشان کرد: نحوه بازپرداخت این تسهیلات در آیین نامه صندوق ذکر شده است که در این باره نیز به نوع طرح ارائه شده بستگی دارد.
 
 ارائه 12 نوع خدمت به شرکت‌های دانش بنیان
 
دکتر بهزاد سلطانی، رئیس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در گفتگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، تعداد خدمات این صندوق را 12 نوع خدمت ذکر کرد و یادآور شد: در آینده ممکن است که این تعداد به 17 نوع حمایت افزایش یابد.
 
وی با اشاره به جزئیات اعطای 12 نوع خدمت صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکت‌های دانش بنیان، ادامه داد: این حمایت‌ها شامل مواردی چون ضمانت نامه‌های شرکت‌های دانش بنیان، وام‌هایی با بهره‌های پایین‌تر از وام‌های بانکی و حمایت‌های مربوط به مرحله پیش از تولید صنعتی محصول و یا خدمات دانش بنیان است که هر یک از شرکت‌ها می‌توانند برای مقاصد مختلف تقاضاهای خود را به صندوق ارائه دهند.
 
نحوه اختصاص اعتبارات صندوق
 
سلطانی، یکی از نگرانی‌های موجود را تبدیل شدن عملکرد این صندوق به طرح بنگاه‌های زود بازده ذکر کرد و گفت: در طرح بنگاه‌های زودبازده پول زیادی بدون نظارت پرداخت شد که نتیجه‌ای از آن به دست نیامد از این رو در اعطای تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی سعی می‌کنیم بررسی‌ها دقیق‌تر صورت گیرد.
 
رئیس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به نحوه اعطای خدمات این صندوق به متقاضیان افزود: در این راستا خدمات و تسهیلات این صندوق به صورت مرحله‌ای اعطا خواهد شد و در مراحل مختلف نظارت صورت می‌گیرد تا پروژه‌ به هدف مورد نظر برسد در این صورت مرحله بعدی خدمت ارائه خواهد شد.
 
به گفته وی واگذاری این خدمات در گرو بررسی طرح‌های شرکت‌های دانش بنیان است.
 
سلطانی به بیان نحوه بازپرداخت تسهیلات این صندوق پرداخت و اظهار داشت: باز برداخت تسهیلات صندوق بر اساس پروژه و توانمندی‌های شرکت‌های متقاضی است از این رو باز پرداخت‌ها به صورت توافقی خواهد بود و بر اساس توافق طرفین دوره تنفس، زمان بازپرداخت و دوره‌های بازپرداخت تعیین می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار