کد خبر:۳۱۹۱۷۰
اصغریان در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:
دولت، مجلس و رسانهها در مبارزه با مفاسد اقتصادی با قوهقضائیه همکاری کنند/ جدی برخورد نکردن، مردم را به نظام بیاعتماد میکند
دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: مبارزه با مفاسد اقتصادی تنها برعهده قوهقضائیه نیست، بلکه دولت، مجلس و رسانهها نیز وظیفه دارند تا افراد دارای عملکرد فاسد اقتصادی را معرفی کنند.
سعید اصغریان، دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره اجرای حکم اعدام مه آفرید امیرخسروی از سوی دستگاه قضایی کشور گفت: موضوع مفاسد اقتصادی جزو مباحثی است که باید با آن به صورت جدی و محکم برخورد شود و این مسئله در سیره ائمه اطهار نیز مشهود بوده است.
وی در ادامه افزود: اگر برخورد و مبارزه با مفاسد اقتصادی همراه با مصلحتاندیشی، تساهل و تسامح باشد آسیب جدی برای نظام یعنی کم شدن اعتماد مردم به نظام را خواهد داشت؛ این در حالی است که در هر نظامی مفسده اقتصادی جزو موارد خدشه وارد کننده به آن نظام است.
دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با اشاره به اینکه نظام جمهوری اسلامی براساس قوانین و احکام الهی پایهگذاری شده است و برخورد با مفاسد باید محکمتر و قویتر صورت گیرد، تصریح کرد: مسئولان ما باید سیره عملی حضرت علی(ع) را در مبارزه با مفاسد اقتصادی مدنظر قرار دهند، البته برخورد با مفاسد اقتصادی تنها بر عهده قوه قضائیه نیست بلکه دولت وظیفه دارد تا افرادی که در عملکرد آنان فساد اقتصادی وجود دارد را معرفی کند، رسانهها نیز به عنوان پوششدهندگان مطالبهگری مردم در برخورد با فساد اقتصادی وظیفه دارند و همچنین مجلس به عنوان نمایندگان مردم در این زمینه موظف است.
اصغریان در پایان اظهار کرد: اینکه پروندههایی در زمینه فساد اقتصادی وجود داشته باشد و مردم در طول زمان پیشرفت چشمگیری در آن نبینند به نظام آسیب میزند، بنابراین با وجود اینکه رسیدگی به پروندههای اقتصادی سخت است، اما این پروندهها باید با سرعت و اولویتدهی بیش از پیش پیگیری شود و نوع برخوردها با پوشش رسانهای بیشتری همراه باشد؛ زیرا حد و مرز قائل شدن برای مفسدان اقتصادی آسیبزاست.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.