بنتالهدی منوچهری در گفتوگو با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در خصوص عملکرد قوه قضاییه در چگونگی برخورد با مفاسد اقتصادی بیان کرد: عملکرد قوه قضاییه در این راستا بسیار ضعیف است و جامعه توقع برخورد شدیدتری را از جانب قوه قضاییه دارند.
وی با اشاره به اینکه مسئولان مدام اعلام میکنند عزم خود را جهت برخورد با دانه درشتها جزم میکنند، اما در عمل این امر مشاهده نمیشود ابراز داشت: چطور به فردی که میلیاردها تومان به بانک مقروض است بار دیگر وام داده میشود و هیچ اهرم فشاری جهت دریافت این وام در نظر گرفته نمیشود؛ اما زمانی که مردم عادی درصدد گرفتن وام بر میآیند قوانین سختی وضع میکنند؟!
مسئول سیاسی خواهران بسیج دانشجویی پیام نور مشهد تاکید کرد: به وجود آمدن مفاسد اقتصادی به دلیل این است که سیستمی وجود دارد که خروجی آن این مفاسد هستند و چنانچه دستگاه قضایی به صورت پیگیر به مواخذه و جلوگیری از به وجود آمدن این افراد نپردازد مردم نسبت به عملکرد دستگاه دلسرد خواهند شد.
منوچهری با بیان اینکه برخورد با مفاسد اقتصادی نباید به حاشیه رانده شود تصریح کرد: چنین برخوردهایی را باید به صورت ریشهای پیگیر بود و اینکه برخی عنوان میکنند برخورد با مفاسد اقتصادی باعث ایجاد تزلزل در اقتصاد خواهد شد تحلیلی اشتباه است.
این فعال دانشجویی با ابراز گلایه از اینکه چرا عوامل قرارداد کرسنت مجازات نمیشوند تصریح کرد: فرمان هشت مادهای مبارزه با مفاسد اقتصادی که بیش از 10 سال است که توسط مقام معظم رهبری صادر شده است تنها خطاب به یک قوه نیست بلکه هر سه قوا در اجابت این فرمان مسئول هستند و باید پیگیر باشند.
وی با اشاره به اینکه در این راستا ضوابط باید بر روابط ارجحیت داشته باشد بیان داشت: متاسفانه در خصوص عمل به فرمان هشت مادهای شاهد کوتاهی از جانب مسئولان سه قوه هستیم و نگرانی ما این است که منافع افرادی خاص بر منافع ملت ترجیح داده شود.
/155الف1/