کد خبر:۳۲۰۳۵۵
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی:

دادگاه‌ها به سمت شفاف سازی حرکت کنند/ باید دید مفسدین اقتصادی خروجی چه سیستمی هستند

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی با تاکید بر این‌که باید به سمت شفاف سازی دادگاه‌ها پیش رفت، گفت: چنین دادگاه‌هایی باید به صورت علنی برگزار شود تا مردم بدانند آینده رانت‌خواران چیست.

مسعود سلطانی در گفت‌وگو با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در خصوص عملکرد قوه قضائیه در خصوص مبازره با مفاسد اقتصادی بیان کرد: متاسفانه قوه قضائیه به جای این‌که حجم کار قضایی داشته باشد و نتایج را به مردم اطلاع دهد اقدام به کار رسانه‌ای می‌کند.


وی با اشاره به این‌که در خصوص پرونده فساد بزرگ مالی، یک نفر از بین تعداد بسیاری که متهم هستند اعدام شده است ادامه داد: مطمئنا یک نفر در تمامی کارهای صورت گرفته متهم نیست بلکه دست‌های دیگری نیز در این امر دخالت دارند.


این فعال دانشجویی با تاکید بر این‌که باید به سمت شفاف سازی دادگاه‌ها پیش رفت ابراز داشت: چنین دادگاه‌هایی باید به صورت علنی برگزار شود و مردم نه تنها از روند دادگاه‌ها مطلع باشند که بدانند آینده کسانی که اقدام به رانت‌خواری می‌کنند چیست و این خود نوعی عامل بازدارنده خواهد بود.


برخی ساختارهای اقتصادی کشور مشکل ریشه‌ای دارد


دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد با بیان این‌که متاسفانه یک سری از ساختارهای اقتصادی کشور ایرادات ریشه‌ای دارند تصریح کرد: فساد اقتصادی ناشی از راه‌های گریز است که در قانون وجود دارد  که باید جلوی این راه‌ها گرفته شود.


سلطانی ضمن اشاره به این‌که مناقصات باید به سمت شفاف سازی هدایت شوند ابراز داشت: مناقصات باید به درستی به اطلاع مردم برسند. حدود اختیارات استانداران و فرمانداران در این راستا بسیار زیاد است که باید در این خصوص فکری شود.


وی افزود: زمانی که نظام بانکی کشور را با نظام بانکی کشورهای لیبرالی مقایسه می‌کنیم، مشاهده می‌شود که آنان نظام بانکی به مراتب بسته‌تری دارند در حالی که نظام بانکی کشور ما بسیار باز است.


این فعال دانشجویی در پاسخ به این پرسش که علت عملیاتی نشدن فرمان هشت ماده‌ای رهبر از جانب مسئولان چه بوده است گفت:مقام معظم رهبری در طول این سال‌ها مسائل و منویاتی را مطرح می‌کنند که باید از جانب مسئولان پیگیری شود که متاسفانه این قصور از جانب مسئولان مشاهده می‌شود.


سلطانی خاطرنشان کرد: این‌که به چه علت بعد از فرمان هشت ماده‌ای هنوز فساد وجود دارد را می‌توان از زوایای متفاوتی بررسی کرد.


وی با بیان این‌که حجم وسیعی از معوقات بانکی تنها متعلق به چند نفر است تصریح کرد: متاسفانه اکثر افراد تصوری رسانه‌ای و مجازی از این قضایا دارند تا تصویر واقعی که در این راستا باید نگاه‌ها را واقع بینانه کرد.


دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: در پرونده فساد بزرگ مالی تنها اعدام مه آفرید خسروی دردی را دوا نمی‌کند بلکه باید دید چنین افرادی خروجی چه سیستمی هستند و چرا و چگونه به وجود می‌آیند؟


به گفته سلطانی در نظام اقتصادی کشور باید فرصت‌ها، برابر توزیع شوند تا رانت اطلاعاتی به وجود نیاید./155الف1/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار