کد خبر:۳۲۰۸۳۹

انتشار کتاب روش تحقیق در علوم ومهندسی صنایع غذائی از سوی واحد علوم تحقیقات

از سوی محققان واحد علوم تحقیقات کتاب "روش تحقیق در علوم ومهندسی صنایع غذائی" برای رشته‌های علوم پایه و پزشکی به چاپ رسید.
انتشار کتاب روش تحقیق در علوم ومهندسی صنایع غذائی از سوی واحد علوم تحقیقات
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو» از سوی دکتر امیرعلی انوار و دکترحامد اهری از اعضای هیات علمی واحد علوم وتحقیقات ، دکترشاپورکاکولکی عضوهیات علمی وزارت جهاد کشاورزی و مهندس مهدی سروری مدرس مرکز مطالعات دانشگاه آزاد اسلامی کتاب «روش تحقیق در علوم و مهندسی صنایع غذایی» منتشر شد.
 
این کتاب که از سوی انتشارات علم و دانش به چاپ رسید  قابل استفاده جهت کلیه دانشجویان و محققان رشته‌های علوم پایه ،  علوم  پزشکی و علوم و صنایع غذایی و سایر رشته‌های وابسته است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار