کد خبر:۳۲۱۲۲۷
عضو کمیسیون انرژی مجلس:
همسر یک مقام دولتی از واردکنندگان بنزین است
عضو کمیسیون انرژی مجلس میگوید دولت یازدهم کیفیت بنزین پتروشیمی نوری و برخی پتروشیمیها را تایید کرده و این تاییدیه موجود است.
به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه دولت یازدهم کیفیت بنزین پتروشیمی نوری و برخی پتروشیمیها را تایید کرده و این تاییدیه موجود است، اظهارات وزیر نفت درباره واردات بنزین و بیکیفیتی بنزین داخلی را بازی سیاسی خواند و گفت: برخی بستگان مسؤولان، منافعی در واردات بنزین دارند، همسر یک مقام دولتی از واردکنندگان بزرگ بنزین است.
مهدی موسوینژاد اظهار داشت: بهرغم تایید کیفیت بنزینهای تولید پتروشیمی نوری و برخی پتروشیمیها در دولت یازدهم در مدت کوتاهی طی هفتههای قبل اعلام شد کیفیت بنزین این پتروشیمیها در حد استاندارد قرار ندارد.
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تاییدیه وزارت نفت درباره کیفیت بنزین این پتروشیمیها موجود است، گفت: مسؤولان محیط زیست و سازمان استاندارد تاکنون هیچ آنالیز و آزمایشی درباره کیفیت بنزینهای داخلی نداشتهاند و براساس نظر وزارت نفت مبنی بر لزوم واردات بنزین و بیکیفیتی بنزین داخلی اظهارنظر میکنند.
وی تاکید کرد: ظن قوی این است که بستگان مسؤولان از طریق واردات بنزین به ثروت و منافعی دست یافتهاند. این افراد به قدرت و ثروت وصل هستند و در منافع مردم دستاندازی میکنند.
عضو کمیسیون انرژی تصریح کرد: همسر یک مقام مسؤول در دولت واردکننده بنزین است که این امر تردیدها درباره پشت پرده واردات بنزین را افزایش میدهد.
وی تاکید کرد: وزارت نفت تاکنون نتوانسته بیکیفیتی بنزین تولید داخل را ثابت کرده و اسناد و مدارکی درباره سرطانزا بودن بنزینهای داخلی منتشر کند.
موسوینژاد با بیان اینکه پشت پرده واردات بنزین بازی سیاسی است، گفت: برخی بستگان مسؤولان به دنبال کسب منافعی بوده و در این راستا خواستار واردات بنزین هستند.
عضو کمیسیون انرژی گفت: در صورتی که آلودگی بنزین تولید داخل ثابت شود کمیسیون انرژی خود وارد بررسی این موضوع شده و از ادامه تولید و فروش این بنزین جلوگیری میکند.
منبع: وطن امروز
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.