کد خبر:۳۲۱۴۲۴

یک انتصاب مسئله‌دار دیگر در وزارت ارشاد

مصطفی امیدی، مدیرکل دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی فرهنگی و کتابخوانی امروز تودیع و به جای او «علی اصغر سید آبادی» جایگزین خواهد شد. سیدآبادی از بانیان نامه ۲۰۰امضایی برخی نویسندگان برای برچیدن ممیزی بود.
به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، مصطفی امیدی، مدیرکل دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی فرهنگی و کتابخوانی امروز تودیع و به جای او «علی اصغر سید آبادی» جایگزین خواهد شد.

در کارنامه فعالیت سید آبادی دبیر سرویسی فرهنگ و هنر روزنامه‌های «یاس نو»، دبیر سرویسی فرهنگ و هنر روزنامه اعتماد ملی و بسیاری روزنامه‌های توقیف شده دیده می‌شود.

امیدی از سال 86 در وزارت ارشاد فعالیت دارد، سال‌ها بود که در دفتر مطالعات فعالیت داشت، اما امروز با پیشنهاد سید عباس صالحی و حکم علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی «علی اصغر سید آبادی» معارفه شده و مدیر کل این دفتر خواهد شد.

در زمان حضور امیدی در مرکز مطالعات و برنامه ریزی فرهنگی و کتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کمتر خبری از سوی این مرکز منتشر می‌شد از این رو برخی دوره‌ها حتی صحبت از تلفیق آن هم مطرح شد.

نکته قابل تامل اینکه سید آبادی از جمله امضا کنندگان نامه 200 نویسنده درباره لغو ممیزی بوده است و مخالفت خود را بارها عنوان کرده است، اما در حوزه نگارش هم فعالیت می‌کند، از او تاکنون حدود 20 کتاب در حوزه ادبیات کودک و نوجوان منتشر شده است. دو کتاب شعر «‌چه کسی کلاغ را اختراع کرد؟» و رمانی با عنوان «شاهزاده‌ی بی‌تاج و تخت زیرزمین» این نویسنده را نشر چشمه منتشر کرده است.

این نویسنده پس از سخنان دکتر روحانی و با به چالش کشیدن این جمله رییس‌جمهور که نویسنده ممنوع‌القلم نداریم، گفته بود، «با وجود سانسور دولتی همه ما ممنوع‌القلم هستیم، مگر دستگاه ممیزی اجازه بدهد. اگرچه آقای روحانی در حوزه فرهنگ حرف‌های امیدبخشی زدند، اما به نظرم رویکرد بخش فرهنگی دولت بخصوص در حوزه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محافظه‌کارانه‌تر و عقب‌تر از رییس‌جمهور است»

از دیگر آثار سیدآبادی می‌توان به زندگینامه و خاطرات «مردی از باران»، ناگفته‌هایی از زندگی سید محمد خاتمی اشاره کرد.
 
منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار