به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان؛ بابک دربیگی رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد ظهر امروز در دومین جشنواره روابط عمومی های برتر استان گلستان در سالن جلسات استانداری این استان گفت: حدود 10 هزار دانشجوی روابط عمومی تنها در 99 مرکز علمی کاربردی کشور در حال تحصیل هستند و این آمار فارغ از دانشگاه های دیگر است.
وی افزود: این آمار تحصیلات روابط عمومی در حالی است که کشور کشش جذب همه را ندارد و همچنین روابط عمومی شغلی است که فارغ از اینکه علم باشد از دل تجارب اجتماعی و دانش اجتماعی بدست می آید و خیلی در قید و بند تحصیلات کلاسیک و آموزش صرف نیست.
دربیگی تأکید کرد: افراد بی تجربه و یا کار در چارچوب سنتی آسیب رسان است و معمولا بجای اینکه روابط عمومی ها ساختار اراده ها را تغییر دهند ساختار آن ها را استحاله می کند.
ارتقای مدرک دانشگاهی مهم نیست
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارشاد با بیان اینکه آموزش عالی مسئول شغل افراد نیست متذکر شد: ارتقای مدرک دانشگاهی و اموزش صرف خیلی مهم نیست و کمک چندانی نمی کند.
وی در بخشی از سخنانش به بودجه روابط عمومی ها در سازمان های مختلف اشاره کرد و در این باره اظهار داشت: در مصوبه سال 86 مطابق با 0.2درصد از بودجه جاری باید به روابط عمومی اختصاص یابد و این التزام دارد و باید مطالبه شود.
گفتگوی هم افزا؛ حلال مشکل روابط عمومی ها
دربیگی تدکید کرد: مشکل در بودجه نیست باید نفس کار را بشناسیم اینکه روابط عمومی قرار است پیوند اجتماعی برقرار کند و این نیازمند یک تفاهم اجتماعی است که تنها راه آن گفتگوی هم افزا است و در واقع تفاوت ها باید منجر به یک خروجی از سازمان شود.
وی در جای دیگری به تناسب روابط عمومی ها با رسانه های ارتباطی اشاره کرد و در این باره گفت: ما نمی توانیم فقط به ابزار بپردازیم ولی محتوای متناسب با ان را تولید نکنیم ولی امروز سیستم هایی هستند که در برابر تغییرها مقاومت می کنند و از ابزار مدرن با عملکردی سنتی استفاده می کنند.
رئیس مرکز روابط عمومی وزارت ارشاد با بیان اینکه روابط عمومی باید سخنگو و پاسخگوی یک سازمان باشد تأکید کرد: روابط عمومی پادوی مدیر نیست، روابط عمومی باید خود را بر اساس نیاز مدیریتی تعریف کند وبه مدیر بقبولاند که برخی اکثر احتیاجات مدیر تنها با وجود روابط عمومی قابل حل است در این شکل روابط عمومی مشاور مدیر است و می تواند مانند مدیر تصمیم بگیرد./220ب2/