محققان با بررسی عادت های روزمره انسانها به علل بروز کمر درد پی بردند.
به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، محققان با بررسی عادت های روزمره انسان ها به علل بروز کمر درد پی بردند.
محققان اولین علت کمر درد را استراحت شبانه بر روی تشک های قدیمی و دارای عمر بیش از 10 سال عنوان کردند که ممکن است بیش از حد سفت یا خواص تشک بودنش را از دست داده باشد.
دومین علت کمر درد انسان حمل کوله پشتی های سنگین و غیر استاندارد عنوان شده که سبب انحراف ستون فقرات و آسیب دیدن مهره های کمر می گردد.
آنها معتقداند حداکثر وزن این کوله ها باید ده درصد وزن انسان باشد تا از فشار آوردن به ستون فقرات جلوگیری کند.
علت سوم که محققان عنوان کردند استفاده از کفش های پاشنه دار می باشد که از توزیع نامتناسب وزن بدن اختلال ایجاد کرده و به عضلات گردن و کمر فشار وارد می کند.
محققان دانشگاه ایلینویز معتقداند احساسات انسان ها مثل خشم، افسردگی و درد سبب بروز اختلالاتی در عضلات و مهره های ستون فقرات می گردد.
پژوهشگران می گویند نشستن بیش از حد در پشت میز و همچنین استفاده از رایانه به طوری که برای فرد تنظیم نشده باشد نیز سبب کمر درد خواهد شد.
محققان ورزش های مرتبط و نرمش ایروبیک را عامل مهمی در کاهش درد و تقویت عضلات بیان کردند که نتایجی از قبیل تقویت دیسک های کمر و عدم انحراف ستون فقرات می گردد.
پژوهشگران استفاده از غذاهای کم کالری و مواد مغذی را آخرین عامل جلوگیری از کمر درد می دانند و عنوان داشتند کم خوری و کاهش وزن از فشار بر ستون فقرات کاسته و عملا شرایط فرد را برای داشتن وضعیت سلامتی بهتر ارتقاء می بخشد.