کد خبر:۳۲۳۵۵۳
عرضه کرد

استفاده از نرم‌افزارهای مدیریت استناد‌دهی در کتابخانه دیجیتال نور/ 300 عنوان کتاب با موضوع مهدویت

به همت پژوهشگران مرکز علوم کامپیوتری قم 313 عنوان کتاب فارسی و عربی با موضوع مهدویت به صورت رایگان در کتابخانه دیجیتال نور قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی به عنوان یکی از مراکز فناوری تولید کننده نرم افزارهای علوم اسلامی، هم اکنون بیش از 8000 عنوان کتاب تخصصی در قالب بیش از 15 هزار جلد در زمینه های مختلف علوم اسلامی را ارائه کرده است.
 
علوم قرآن، علوم حدیث، فقه و اصول، علوم تربیتی، علوم سیاسی، علوم اجتماعی، ادعیه و زیارات، اخلاق و عرفان، تراجم و کتابشناسی، طب اسلامی و سنتی، کلام، فلسفه و منطق، ادبیات، فرهنگ و هنر، ادیان، فرق و مذاهب اسلامی، جغرافیا، تاریخ و سیره معصومان(ع) از جمله کارهای صورت گرفته در مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی است. 
 
در همین راستا به همت پژوهشگران مرکز علوم کامپیوتری قم 313 عنوان کتاب فارسی و عربی با موضوع مهدویت به صورت رایگان در کتابخانه دیجیتال نور قرار گرفت.
 
ابوالقاسم حسین بن روح نوبختی، سفیر سوم، از حسین علیه السلام تا مهدی(عج)، از غروب عاشورای حسینی (ع) تا طلوع ظهور مهدی (عج)، از فرات تا فرات و استراتژی انتظار از جمله عناوین کتب موجود کتابخانه دیجیتال نور هستند.
 
ارائه فهرست الفبایی، فهرست موضوعی، جستجوی ساده و پیشرفته، فهرست کتابخانه‌ها بر اساس نرم افزارها، صفحه شخصی کاربر، صفحه نمایش کتاب، ابزارهای مدیریت ارجاعات، تنظیمات نمایشی و دانلود از جمله امکانات و قابلیت‌های پژوهشی پایگاه کتابخانه دیجیتال نور است.
 
وجود نرم افزارهای مدیریت استناد دهی متنBibtex ،Endnote   پژوهیار و بیبتکس از دیگر ویژگی‌های کتابخانه دیجیتال نور است که محققان و پژوهشگران را در امر پژوهش و مستند‌سازی نتایج پژوهشی یاری می‌کند و آنان را قادر می‌سازد تا بر اساس شیوه‌نامه استناددهی مورد نظر خود، به مستندسازی حاصل پژوهش خود در قالب کتاب، پایان‌نامه و مقاله بپردازند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار