کد خبر:۳۳۱۲۰۸
معاون شرکت مخابرات ایران در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» خبر داد

اعلام نتایج اجرای پایلوت طرح تلویزیون اینترنتی در تهران/ تأمین محتوا از سوی صدا و سیما و سروش سیما

معاون شرکت مخابرات ایران از تلاش شرکت سروش سیما و سازمان صدا‌و‌سیما برای اخذ مجوز جهت تأمین محتوای تلویزیون اینترنتی خبر داد و گفت: پایلوت این پروژه در پنج استان اجرایی شد که نتایج تست این طرح در تهران موفقیت‌آمیز بود.
اعلام نتایج اجرای پایلوت طرح تلویزیون اینترنتی در تهران/ تأمین محتوا از سوی صدا و سیما و سروش سیما
داوود زارعیان در گفتگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص آخرین وضعیت تلویزیون اینترنتی (TV IP) گفت: هم‌اکنون فاز آزمایشی پروژه تلویزیون اینترنتی به صورت پایلوت در تهران راه‌اندازی شده و در پنج شهر دیگر در حال تست و آزمایش است.
 
معاون شرکت مخابرات ایران خاطرنشان کرد: تهران، آذربایجان شرقی و اصفهان جزو استان‌هایی هستند که این پروژه در آن استان‌ها در حال تست و بررسی است.
 
وی با اشاره به اینکه سازمان صدا‌و‌سیما، شرکت مخابرات ایران و شرکت سروش سیما جزو نهاد‌های اجرایی این پروژه هستند، یادآور شد: در حال حاضر شرکت سروش سیما و سازمان صدا‌و‌سیما در حال دریافت مجوز برای ارائه خدمات هستند که در صورت دریافت این مجوز توسط صداو‌سیما به عنوان ارائه‌کننده محتوا، این سرویس به متقاضیان ارائه خواهد شد.
 
زارعیان شرکت مخابرات ایران را تأمین ‌کننده زیر‌ساخت و بخش فنی پروژه تلویزیون اینترنتی معرفی کرد و ادامه داد: شرکت مخابرات ایران آمادگی فنی لازم برای ارائه این خدمت به مردم را دارد.
 
وی با تأکید بر اینکه شرکت مخابرات ایران آمادگی کامل برای راه‌اندازی IP مدیا در تهران را دارد، اظهار داشت: شرکت مخابرات ایران هم‌اکنون تمامی تجهیزات لازم برای راه‌اندازی این پروژه را در تهران فراهم کرده که مراحل تست و دریافت پاسخ موفقیت آمیز بوده است و در صورت دریافت مجوز صداو‌سیما این پروژه راه‌اندازی خواهد شد، اما در شهرستان‌ها راه‌اندازی این پروژه نیازمند خرید تجهیزاتی از طرف مخابرات است که به مرور زمان این موضوع نیز حل خواهد شد.
 
سخنگوی شرکت مخابرات ایران با اشاره به لزوم تأمین برخی تجهیزات برای راه‌اندازی این پروژه یادآور شد: یکی از تجهیزات لازم برای راه‌اندازی IP مدیا، ست‌آپ باکس است که در همین راستا با چندین شرکت داخلی برای تولید ست‌آپ باکس قرارداد‌هایی امضا شده است.
 
وی با اشاره به نزدیک‌ترین زمان برای راه‌اندازی پروژه TV IP، اظهار داشت: با وجود آن که این پروژه با همکاری چندین بخش باید پیگیری شود، اما مخابرات آمادگی آن را دارد که در عرض یک سال این پروژه را راه‌اندازی کند.
 
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، سرویس IP مدیا به دنبال تأمین نیازهای کشور، ارتباط با رسانه ملی و دستیابی به مجموعه اطلاعات سودمند صوتی و تصویری از طریق  بستر ADSL است و کاربران می‌توانند از طریق این سرویس به خدمات متنوعی در طول شبانه روز دسترسی داشته باشند.
 
پخش برنامه‌های زنده تلویزیونی از طریق شبکه ملی اطلاعات، استفاده از آرشیو صدا و سیما، برنامه­های تلویزیون درخواستی، جا به جایی زمان دیدن برنامه­ها، خدمات خرید از راه دور، پزشکی، بازار، پرداخت قبوض، اطلاع رسانی، بازی و سرگرمی، موسیقی، انیمیشن، جستجو در اینترنت و سایت های داخلی، فیلم و سریال‌های داخلی و خارجی ارائه شده در شبکه سروش و صدها  برنامه به صورت طبقه بندی شده برای کودکان و بزرگسالان در طول شبانه روز از جمله امکانات سرویس IP مدیا یا همان تلویزیون اینترنتی است.
 
براساس آنچه که پیش از این مسئولان ذی‌ربط اعلام کرده‌ بودند، قرار بود استفاده از تلویزیون اینترنتی در نیمه اول بهمن ماه 92 با ثبت نام ار متقاضیان در شهرهای تهران، تبریز، اصفهان، مشهد، یزد و قزوین آغاز، و تا فروردین 93 این سرویس راه‌اندازی شود.
 
همچنین این سرویس قرار بود با اخذ مجوزهای لازم از سازمان تنظیم مقررات و مرکز ملی فضای مجازی توسط سازمان صدا و سیما در سال گذشته راه‌اندازی شود، اما اخذ این مجوز‌ها هنوز انجام نشده است.
 
تلویزیون اینترنتی نیازمند یک ست آپ باکس و یک مودم ADSL است. ست‌آپ باکس‌ها حدود 300هزار تومان قیمت دارد که  با پرداخت ماهانه 15هزار تومان به عنوان حق اشتراک برای مشترکان، استفاده از این سرویس چیزی در حدود 315 هزار تومان آب می‌خورد.
 
استفاده از این سرویس برخلاف آنکه به نام تلویزیون اینترنتی خوانده می‌شود، اما نیازی به اینترنت ندارد و تنها مشترک باید دارای مودم ADSL از یکی از شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنت باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار