کد خبر:۳۳۳۳۴۹
از سوی اسپانسر ابی پوشان صورت میگیرد
واریز 2 میلیارد تومان به حساب استقلال
اسپانسر استقلال فردا مبلغ 2 میلیارد تومان دیگر به حساب این باشگاه واریز میکند تا جمع پرداختیهای آنها به 7 میلیارد برسد.
به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، از باشگاه استقلال خبر می رسد که اسپانسر این تیم سومین پرداختی خود را فردا به مبلغ 2 میلیارد تومان، به حساب باشگاه واریز خواهد کرد.
اسپانسر آبی پوشان در نخستین قسط خود مبلغ 3 میلیارد تومان و در دومین قسط خود در اوایل تیر ماه 2 میلیارد تومان واریز کرده است.
همچنین استقلالی ها روز جمعه از اردوی ترکیه به تهران باز می گردند.
قلعه نویی از تمرینات شاگردانش و اردوی ترکیه رضایت کامل داشته است و پس از بازگشت به ایران قصد دارد تا آغاز لیگ برتر تنها تمرینات بدنسازی داشته باشند و بازی تدارکاتی برای شاگردان خود در نظر نگرفته است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
نظرات شما
امير قسمت مي دم هر طور شده با آندو کنار بياين تا بمونه امسال واقعا نيازش داريم لوطي گري کن يه جوراي نگهش دار
پاسخ