کد خبر:۳۳۷۷۲۳
در نامه دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی به شهردار تهران مطرح شد

تقدیر از قالیباف برای اجرای "طرح تکریم بانوان"/ برخی مسئولان با وادادگی فرهنگی درحال هموار کردن راه تهاجم دشمن هستند

جمعی از دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی با صدور نامه‌ای به محمدباقر قالیباف شهردار تهران، از اقدام وی برای اجرای «طرح تکریم بانوان» تقدیر کردند.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، جمعی از دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی با صدور نامه‌ای به محمدباقر قالیباف شهردار تهران، از اقدام وی برای اجرای «طرح تکریم بانوان» تقدیر کردند.

 

متن این نامه به شرح ذیل است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

جناب آقای دکتر قالیباف

 

شهردار محترم تهران بزرگ

 

سلام علیکم

 

اکنون با گذشت بیش از 35 سال از پیروزی انقلاب اسلامی ایران که باهدف استقرار حکومت اسلام صورت پذیرفت و در راه پیروزی حفظ و اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خون‌های پاک و ارزشمندی هدیه شد. در این برهه از حیات با برکت این نظام الهی که به تعبیر مقام معظم رهبری در پیچ تاریخی قرار دارد استکبار جهانی و دشمنان قسم‌خورده اسلام ناب محمدی (ص) با تجهیزی همه‌جانبه و بیش از پیش به جنگ با خدا و دین حق برخاسته‌اند و در این روبارویی از هیچ حربه در جهت تضعیف و آسیب رساندن به جمهوری اسلامی ایران که همواره الگویی برای آزادی‌خواهان و موحدان دنیا بوده دریغ نمی‌کنند، اقدام شجاعانه و انقلابی حضرت‌عالی و «طرح تکریم بانوان» در راستای ارج نهادن به مقام اشرف مخلوقات که احیا و تعظیم شعائر اسلامی و مذهبی را به همراه داشت مایه مباهات ملت و بخصوص دانشجویان انقلابی می‌باشد.

 

این اقدام شایسته و به‌جا که از آرمان‌های والای معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) نشات گرفته و در راستای منویات مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه‌ای می‌باشد. متاسفانه با گسترده و هماهنگ دشمنان قسم‌خورده در خارج از کشور قرار گرفته و دست‌نشاندگان آن‌ها در داخل کشور مواجه شده است که نشان‌دهنده قدم درست شما در این عرصه می‌باشد.

 

در یک نظام اسلامی عملکرد مسئولین بایستی براساس و چارچوب اسلام و دین باشد نه اینکه اسلام را با کنوانسیون‌های بین‌المللی تطبیق داد که این بیراهه‌ای‌ست بسیار نا فرجام که متاسفانه امروز مشاهده می‌شود. برخی مسئولین در این مسیر قرار گرفته‌اند و با وادادگی فرهنگی خواسته یا ناخواسته درحال هموار کردن راه تهاجم دشمن هستند.

 

جنبش دانشجویی همواره با رصد عملکرد مسئولین موارد انحراف را گوش‌زد کرده و از اقدامات شایسته حمایت می‌کند، لذا برخود واجب دانستیم که مراتب تشکر، قدردانی و حمایت خود را از این اقدام انقلابی جناب‌عالی اعلام نماییم.

 

موفقیت روزافزون شما را از خداوند منان خواستاریم.

 

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

 

جمعی از دانشجویان بسیجی دانشگاه شهیدبهشتی تهران

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
همسنگر
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۴
با سلام
من نیز به عنوان یک بچه بسیجی از شهرداری تهران تشکر می کنم
متشکرم سردار
6
0
یاسر
Iran (Islamic Republic of)
۱۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۱:۵۶
آفرین هم به این جنبش دانشجویی و هم بر شهرداری و شورای شهر تهران.
قالیباف مچکریم.
7
0
پربازدیدترین آخرین اخبار