به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، ما در یک جامعه اسلامی زندگی می کنیم و اسلام قوانین دقیقی در همه ی زمینه ها بخصوص در بحث امنیت خانواده، امنیت و آرامشی که فرد نیاز دارد بیان کرده است. در جامعه ما متاسفانه بعضی از زنان حضور بیش از اندازه و حتی غیرضروری در محیط های کاری و خارج از منزل دارند و به همین دلیل باید اصول وشرایطی باشد که افراد با همه ضوابط بتواند در جامعه حضور پیدا کنند، بدون اینکه به نهاد اصلی در جامعه که خانواده است آسیب برسد...
زهرا رود دهقان عضو اتاق فکر دانشجویی دفتر نهاد رهبری، پژوهشگر قرآنی و دکترای علوم پرستاری دانشکده علوم پزشکی تهران در ادامه گفتگو با خبرنگار ایران اسلامی، نظر خود را درباره اجرا شدن طرح تکریم بانوان در برخی ادارات این گونه بیان می کند:
بانوانی که شاغل هستند این مسئله را تجربه کرده اند که حضور آنان کنار همکاران آقا یکسری چالش هایی دارد و ممکن است در محیط کاری نتوانند راحت باشند. بنابراین طرح تکریم بانوان برای احترام به خود آنان بسیار با ارزش است. همچنین اگر در یکسری از مشاغلی که شب کاری دارند مثل شغلهایی که در محیط های بیمارستانی است _ مانند طرح انطباق که در گذشته مطرح شد و در بعضی بیمارستان ها در حال حاضر اجرا می شود - این طرح اجرایی شود برای بانوان بسیار مناسب خواهد بود.
این پژوهشگر علوم قرآنی ادامه می دهد: درخیلی از محیط های اداری هم این طرح قابل اجراست و می شود با رعایت برخی اصول و ضوابط، امنیت و آرامش روحی را برای خانم ها فراهم کرد؛ به این دلیل که خانم ها با استرسی که در محیط کار تحمل می کنند باید خانواده را نیز حمایت و ساپورت کنند و اگر آن آرامش لازم را نداشته باشند ممکن است بنیان خانواده دچار مشکل شود.
خانم رود دهقان در ادامه می افزاید: زمانی که مسئولان به فکر اجرای این طرح افتادند برخی به جای اینکه به تقویت طرح بپردازنند به مقابله با آن برخاستند در حالی اگر در جزئیات این طرح مشکلی وجود دارد باید در جهت ارتقاء آن طرح تلاش کنند؛ طرح تکریم بانوان به صورت کلی خوب و با ارزش و احترام به مقام زن است.
وی با انتقاد از نگاه سیاسی برخی جریانات به طرح تکریم بانوان ادامه می دهد: زمانی که یک طرح خوبی مطرح شود و اتفاقا در راستای مسائل اسلامی نیز است نباید به صورت چکشی و سیاسی با آن برخورد شود چرا که این طرح را آقای دکتر قالیباف عنوان کردند و چون یک زمانی بحث کاندیدای ریاست جمهوری ایشان مطرح بوده ممکن است دیدگاه های این چنینی وجود داشته باشد و برای تخریب یک شخص یا یک جریان بخواهند یک فکر خوب را زیر سوال ببرند.
این پژوهشگر قرآنی در پایان خاطر نشان کرد: وقتی اینگونه بحث ها مطرح می شود باید خیلی منطقی و با تقوا برخورد کرد به این دلیل که اسلام نگفته است زنان و مردان با هم تعامل نکنند بلکه بیان کرده با رعایت حدود و ضوابط و در چهارچوب مشخصی می توانند می توانند تعامل داشته باشند و اتفاقا در جهت رسیدن به اهداف آن جامعه اسلامی تلاش کنند.
منبع: ایران اسلامی
ما خواهان اجرای این طرح در همه سطح های کلان کاری هستیم.