کد خبر:۳۳۸۸۸۷

متهمان رانت ۶۵۰ میلیون یورویی با کدام اطلاعات غلط تبرئه شدند؟!

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با اشاره به اسناد انکارناپذیر رانت ۶۵۰ میلیون یورویی تصریح کرد، برخی مشاوران احتمالا اطلاعات نادرستی به رئیس‌جمهور داده‌اند.

به گزارش گروه فضای مجازی‌«خبرگزاری دانشجو»،‌ مصطفی افضلی‌فرد در نشست خبری اصحاب رسانه در اردبیل اظهار کرد: بنده از سخنان رئیس‌جمهور در چهار‌ محال و بختیاری متعجب شدم و احساس می‌کنم که مشاوران رئیس‌جمهور اطلاعات نادرستی به او داده‌اند وگرنه روحانی فردی فاضل با سوابق انقلابی درخشان است که هرگز دوست ندارد در دولت وی تخلف و یا رانتی صورت بگیرد.


وی با یادآوری اینکه این پرونده از زمانی رو شد که در قالب شکایت توکلی یکی از نمایندگان مجلس به کمیسیون اصل ۹۰ که انحصاری عمل کردن یکی از شرکت‌ها، زمینه‌ساز این رانت عظیم شده است، ‌ گفت: در این زمینه کمیسیون اقتصادی و اصل ۹۰ مجلس ورود پیدا کردند تا با دلایل و مستندات، انحصار یکی از شرکت‌ها در واردات با توجه به اطلاعات به دست آمده از شرکت مبداء خارجی، روشن شد که این فرایند برخلاف ماده ۴۵ برنامه چهارم توسعه و سیاست ابلاغی کلی مقام معظم رهبری بوده است.


وی با یادآوری اینکه این رویه که نوعی انحصار‌طلبی محسوب می‌شود برخلاف اصل سوم قانون اساسی کشور بوده که عده‌ای بخواهند از منافع ملی و دولتی، سوءاستفاده کنند، بیان کرد: بنده از گفته‌های رئیس‌جمهور در کهگیلویه‌وبویراحمد تعجب کردم.


افضلی‌فرد ادامه داد: پیگیری این موضوع از طریق کمیسیون اقتصادی و اصل ۹۰ یک روند عادی را داشته، همان‌طوری که ما در دولت گذشته نیز موارد تخلف را پیگیری کردیم. وی گفت: اینکه ادعا شده بیان این مسائل توسط مخالفان دولت و یک جریان خاص در حال پیگیری و رصد است درست و منطقی به نظر نمی‌رسد بلکه ما انتظار داریم اصل قانون در حوزه اجرا مد نظر قرار گرفته و برای ما هیچ فرقی نمی‌کند که دولت قبلی و یا فعلی بخواهند این تخلف را انجام دهند چرا که تخلف است و رسیدگی به آن نیز باید با جسارت کامل انجام شود.


سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس افزود: ما انتظار داشتیم تا با هدف جلوگیری از انحصار از ظرفیت ۱۲۰ شرکتی که کشتی آن‌ها بر روی آب است در این واردات و یا صادرات استفاده شود نه اینکه بخواهند به شکل انحصاری چند شرکت را برگزینند و بخواهند با آن‌ها در ارتباط باشند.


در همین حال وبسایت تابناک با اشاره به حمایت روحانی از عاملان ایجاد رانت ۶۵۰ یورویی (۳ هزار میلیارد تومانی) برای یک تاجر خاصی که ضمنا یکهزار میلیارد تومان بدهی معوقه بانکی دارد نوشت: لحن و چگونگی حمایت روحانی از وزیر صنایع در موضوع پرونده ۶۵۰ میلیون یورویی که دیوان محاسبات بر این باور است، در آن اعطای امتیاز اتفاق افتاده و تاجر درگیر در آن به واسطه امتیازهای اعطایی، سود چشمگیر اقتصادی برده است، نشان داد که حمایت روحانی از مدیران خود تا چه میزان شبیه روشی است که احمدی‌نژاد پیش گرفته بود.


تابناک با بیان اینکه گمان نمی‌رفت روحانی حاضر باشد با چنین روشی به حمایت از مدیران خود بپردازد افزود: از این روش، هر دو رئیس‌جمهوری قبلی و فعلی بر پاک بودن مدیران خود تاکید دارند و هر دو مسائل مطرح را تلاش برای لکه‌دار کردن چهره دولت دانستند.


یادآور می‌شود اقدام رئیس‌جمهور از وزارت صنعت در ماجرای رانت مورد اشاره در حالی است که وزیر صنعت به دنبال اظهارنظر سخنگوی دولت مبنی بر اینکه «رئیس‌جمهور از گران شدن خودرو توسط شورای رقابت مکدر شد» گفته بود کسانی اطلاعات غلط به رئیس‌جمهور داده‌اند!

 

منبع: کیهان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار