محمد براتی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، بیان داشت: نظام کنونی ایران برای پیشبرد اهداف مقدس اسلام و تحقق آرمان های الهی با موانع بزرگ و چالش های مهمی مواجه است، اساسی ترین عامل در موفقیت و کارآمد بودن نظام اسلامی برقراری عدالت اجتماعی است.
وی یکی از عوامل گسترش بی عدالتی را حضور باندهای فاسد و عناصر مخرب در عرصه اقتصاد دانست و افزود: مفسدان اقتصادی با رانت خواری، سود جویی، ارتباط با مراکز قدرت و ثروت و استفاده نامشروع از دارایی های ملی همواره بزرگترین ضربه را بر اقتصاد کشور وارد می کنند.
دبیر سیاسی جامعه اسلامی دانشگاه ایلام دلیل صدور فرمان هشت ماده ای از سوی رهبر معظم انقلاب به سران سه قوه را در راستای برخورد با مفاسد اقتصادی و اجرای عدالت عنوان کرد و گفت: اگر مسئولان با قاطعیت و بدون هیچ گونه مسامحه فرمان رهبر معظم انقلاب را اجرا می کردند، ما شاهد عناصری همچون مه آفرید ها و خاوری ها و زنجانی ها نبودیم.
براتی با اشاره به بند 14 قانون اساسی تصریح کرد: تمام افراد در برابر قانون برابر هستند؛ اما آیا قوه قضا این اصل را رعایت کرده است؟ چشم پوشی و تعلل در رسیدگی به پرونده های عریض و طویل هاشمی مردم را نسبت به قوه قضائیه دلسرد می کند.
وی با اشاره به مکالمه مهدی هاشمی با سرویس های بیگانه و رسانه ای شدن اظهاراتش، افزود: مهدی با تاکید بر این نکته که هر کدام از اعضای خانواده هاشمی مجری رسیدگی به یک بعد از ابعاد گسترده فعالیت های وی بودند، خود را معرف انجام اختلاس ها، زد و بندهای پولی و رسیدگی به مایملک خانواده هاشمی عنوان کرده بود.
این دانشجوی دانشگاه ایلام مهدی هاشمی را مغز متفکری عنوان کرد که هیچوقت خود را در مزان اتهام قرار نمی دهد، خاطرنشان کرد: وی در سال 1384 با اختلاس از بودجه بیت المال برای مدیریت ستاد انتخاباتی یکی از کاندیداها و خرید آرای مردم برنامه ریزی می کرد.
براتی قراردادهای کرسنت و توتال را خیانت به ملت ایران دانست و افزود: اقتصاد ایران وابسته به نفت است اگر قرار باشد، نفت کشورمان بر باد رود به طور حتم ایران دیر یا زود فلج خواهد شد.
وی با اشاره به لابی هایی که مانع از رسیدگی به پرونده هاشمی می شوند، ادامه داد: برخی حضرات به دلیل نفوذ آهنین خود هر زمان که دادگاه هاشمی برپا می شود، با ایجاد حاشیه سازی های سیاسی، علاوه بر ایجاد تنش باعث عقب نشینی قوه قضا می شوند، به قطع یقین ماجرای زندان اوین موضوعی ساختگی برای گرفتن زهرچشم از قوه قضا و دادگستری بود.
دبیر سیاسی جامعه اسلامی دانشگاه ایلام با بیان این که قوه قضاییه باید در سازمان دهی شرایط موجود و خنثی نمودن توطئه های احتمالی به وظیفه خود عمل نماید، تصریح کرد: اگر قوه قضا توانایی اجرای قانون را ندارد رسیدگی به پرونده هاشمی را به دادگاه عالی انقلاب تفویض نماید، اگر این دادگاه نبود هیچکدام از مجرمان و مغرضانی که در سال 1388 با ایجاد اغتشاش سعی در متزلزل نمودن پایه های نظام را داشتند محاکمه نمی شدند.
براتی با اشاره به فعالیت بسیج دانشجویی دانشگاه تهران گفت: دانشجویان بسیجی اسنادی دال بر فعالیت های سیاسی معارضانه هاشمی به دادگاه انقلاب تقدیم کردند؛ اما دستان پشت پرده مانع از رسیدن شواهد موجود به دادستان پرونده شد؛ در نتیجه به دلیل نبودن ادله، این پرونده مختومه اعلام شد.
وی با بیان اینکه سران قوا فرمان هشت ماده ای رهبر در مبارزه با مفسدان اقتصادی مانند هاشمی را اجرا کنند، بیان داشت: خون شهدا را با چشم پوشی از جرم کسانی که قصد دارند بر روی ارزش های مورد وفاق این جامعه پا گذارند، پایمال نکنید. برخورد قاطع و سریع با سران فتنه اقتصادی و عوامل وابسته به دشمنان انقلاب از مولفه های اقتصاد مقاومتی و مصداق بارز مدیریت جهادی است.