به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، در دنیای کنونی آسیب پذیر بودن دستگاههای تلفن همراه به علت وجود اطلاعات شخصی، دادههای بانكی، رمزهای عبور و تماسها بدون داشتن رویههای حفاظتی در حال افزایش است.
افشای اخیر اطلاعات NSA و حجم بالای نشت داده ها، به سازندگان سخت افزار یادآوری میكند كه طراحی بهتر تراشهها برای رایانههای شخصی، سرورها و تلفنهای همراه میتواند امكان پیاده سازی حملات را به حداقل برساند.
اغلب حملاتی كه امروزه به وقوع میپیوندد ناشی از مشكلات نرم افزارها است اما این امكان برای هكرها وجود دارد كه صفحه كلید، صدا، سنسورها و حتی صفحه نمایش را برای ارسال داده ها به سرورهای جعلی قرنطینه كنند.
یك سیستم با طراحی خوب می تواند برای حفاظت در برابر حملات مخرب و تزریق كدهای جعلی از چندین لایه تشكیل شود.
همزمان با شرکت ARM، سازندگان تراشه اینتل و AMD در حال افزودن ویژگیهای امنیتی بیشتری به تراشه های خود هستند که بتوانند دستگاهای سیار را در برابر حملات بهتر محافظت کنند.
اغلب كاربران دستگاههای سیار دركی از فناوری ندارند و دستگاههای خود را با رمزهای عبور و كد PIN امن نمیكنند. دستگاههای اندكی هستند كه برای جلوگیری از نفوذ بدافزار و تروجان هایی كه بر روی برنامه های كاربردی شبكه های اجتماعی در حال اجرا هستند و می توانند اطلاعات شخصی را جمع آوری کرده و آن ها را برای سرورهای جعلی ارسال کنند، از نرم افزارهای امنیتی استفاده می كنند.
ARM یكی از لایه های امنیتی خود را با نام TrustZone برای حفاظت در برابر این قبیل حملات ارتقاء داده است. این لایه یك محیط اجرایی معتبر را ایجاد می كند تا كدها بتوانند بدون تاثیر گذاشتن بر روی قسمتهای دیگر سیستم به طور امن اجرا شوند.
در ARM برای صحت پلتفرم تلفن همراه، شروطی را در پیش زمینه قرار داده است از جمله آن كه چگونه می توان تراكنشهای بیسیم و روشهای تایید هویت را تنظیم کرد.
در حال حاضر بیشتر پیاده سازی امنیتی سخت افزارها درباره اجرای لایه های امن، دامنههای معتبر است که كلیدهای خصوصی و دادههای رمزنگاری حین تراكنش دزدیده نشوند.
شركت اینتل قابلیتی را به محصولات خود افزوده است كه میتواند روت كیتها و ویروسهای چند ریختی را در لایههای سخت افزار شناساسی كند در نتیجه حملات مخرب میتوانند قبل از ایجاد خرابی بر روی سیستم، شناسایی شوند.