به گزارش خبرنگار ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، نصرالله سجادي، معاون ورزش قهرماني و حرفهاي وزارت ورزش در نشست خبري صبح امروز خود در محل وزارت ورزش در خصوص نفرات اعزامي به بازيهاي آسيايي اينچوان تعداد نفرات در مرحله اول حداقل دو برابر اسامي اعلام شده اما براي 24 مرداد اين ليست بسته شده ولي صددرصد نيست و در صورتي كه برخي از ورزشكاران مصدوم شوند احتمال تغيير در ليست وجود دارد اما اين تغييرات نميتواند زياد باشد و فردي كه جايگزين ميشود بايد در ليست اوليهاي كه اعلام كردهايم، باشد.
وي در خصوص مشكل بودجه فدراسيونها نيز گفت: مشكل بودجه نداريم به خصوص اينكه جهانگيري معاون اول رئيس جمهور در جلسهاي كه داشتيم قول داد كه مشكلات حل شود.
وي در خصوص حضور تيم كشتي ايران در اين رقابتها و نفرات اعزامي آن نيز گفت: جلسهاي را با خادم رئيس فدراسيون كشتي و كيومرث هاشمي داشتيم و يك جلسه را نيز با حضور كادر فني برگزار كرديم و در نهايت قرار شد تيم اعزامي تركيبي از كشتيگيران اعزامي به بازيهاي آسيايي و رقابتهاي جهاني باشد يعني در چهار اوزان در كشتي آزاد و فرنگي همان كشتيگيران اعزامي به قهرماني جهان را خواهيم داشت و در سه وزن ديگر كشتي گيرانمان يكي براي قهرماني جهان و يكي براي بازيهاي آسيايي اعزام ميشود.
وي در پاسخ به اين سوال كه برخي از اخبار از حضور شما در راس فدراسيون فوتبال نيز گفت: اين موضوع را تكذيب مي كنم و هر كسي كه گفته شايعهپراكني كرده متاسفانه اين فضاي ورزش است؛ پيشنهاد من اين است كه با توجه به نزديكي بازيهاي آسيايي فضاي آرامي داشته باشيم و كساني كه اين موضوعات را مطرح ميكنند دقت بيشتري داشته باشند.
سجادي افزود: من معاون ورزش قهرماني هستم و تمام امور فدراسيونها را پيگيري مي كنم و بايد اولين كسي باشم كه از اين موضوع مطلع ميشوم و بايد بگويم در اين خصوص اصلا موضوعي وجود ندارد كه من بخواهم به آن اشاره كنم.
وي تاكيد كرد: 27 سال پيش رئيس فدراسيون فوتبال بودم و نميدانم چه معنايي دارد كه اكنون دوباره سرپرست اين فدراسيون باشم مگر قحط الرجال است كه دوباره رئيس فدراسيون فوتبال شوم.
معاون ورزش قهرماني وزارت ورزش در خصوص اينكه برخي معتقدند كه آئيننامه انتخابات فدراسيونها براي حذف برخي از افراد بوده و ممكن است باعث تعليق ورزش كشور شود گفت: اينها همه گمانهزني است مصاحبههايي كه من پيش از اين انجام دادم اين بوده كه آئيننامه انتخاباتها بايد اصلاح شود؛ اين آئيننامه اواخر فروردين ماه آماده بود و براي تصويب به شوراي معاونين رفت و از 8 تير ماه قابل اجراست و آئيننامه قبلي فاقد اعتبار است.
سجادي افزود: اگر ميخواستيم اين آئيننامه را در مورد فدراسيون قايقراني اعمال ميكرديم اما براي ثبت نام كنندهها احترام گذاشتيم و قرار شداز اين به بعد هر فدراسيوني كه ثبت نام يا ثبت نام مجدد داشته باشد شامل حال اين آئيننامه شود.
معاون ورزشي قهرماني وزارت ورزش يادآور شد: ما به كساني كه ثبت نام كردهاند احترام ميگذاريم و بايد بگوييم كه هنوز جواب استعلام شطرنج و اسكي را ندادهاند و اگر چهار ماه از فرصت ثبت نام بگذرد بايد ثبت نام مجدد صورت گيرد كه البته اين موضوع در آئيننامه قبلي سه ماه بود و اگر ثبت نام مجدد صورت گيرد اين فدراسيونها نيز شامل حال آئيننامه جديد خواهند شد.
وي تاكيد كرد: در حال حاضر فدراسيون شطرنج تنيس بيليارد و اسكي منتظر پاسخ استعلامها هستند البته ما ميخواستيم انتخاباتها تا سال 93 حتما به موقع برگزار شود.
وي در خصوص نگاه جهاني به آئيننامه و احتمال تعليق ورزش ايران تحت عنوان دخالت دولتي در ورزش نيز يادآور شد: اين اتفاق نخواهد افتاد اين آئيننامه براساس اساسنامه نوشته شده پيش از اين نيز آئيننامه وجود داشته منتها با دقت بيشتري اين آئيننامه بررسي شد.
وي در خصوص تقدير از ورزشكاران مدالآور نيز گفت: تلاش كرديم تا اين مراسم در هفته اول شهريور ماه برگزار شود و دوست داشتيم كه در اين تاريخ باشد و قبل از بازي هاي آسيايي برگزار شود چرا كه ميخواهيم تا 70 درصد ورزشكارانمان حضور داشته باشند و در اردوهاي برون مرزي براي حضور در بازيهاي آسيايي نباشند.
وي تاكيد كرد: آئيننامه تجليل از ورزشكاران آماده است و براي تنظيم آن بيش از سه ماه وقت گذاشتيم و خود من نيز در تنظيم آن دقت زيادي كردم و ميخواستم كه حتما اين آئيننامه آماده شود.
وي در خصوص همكاري كميته ملي المپيك و وزارت ورزش و اينكه نتيجه كاروان ايران برعهده كدام يك از اين دو بخش خواهد بود گفت: من سالها در كميته ملي المپيك بودهام و ميدانم اين يك كار مشترك است فدراسيونها خودشان مسئول اصلي هر رشته هستند و كميته ملي المپيك و وزارت ورزش تنها وظيفه پشتيباني و نظارت را دارند و اين موضوع تنها در مورد بازيهاي آسيايي نيست بلكه در تمام رويدادهاي ورزشي فدراسيونها همه كاره هستند.
سجادي تصريح كرد: در نتايج ورزشي سهم تقسيم نميشود بلكه افتخار براي كل كشور است حتي رسانهها نيز در اين موضوع سهيم هستند و ميتوانند از نظر رواني تيمهاي ملي را بالا ببرند و نقش پررنگي داشته باشند.
وي در خصوص انتخابات فدراسيون تيراندازي و بسكتبال نيز گفت: به نظر ميرسد تا قبل از بازيهاي آسيايي انتخابات اين فدراسيونها برگزار نشود و فعلا خوب نيست كه قبل از اين رقابتها در اين خصوص صحبت كنيم.
معاون ورزش قهرماني وزارت ورزش در خصوص انتخابات فدراسيون اسكي و لغو برگزاري مسابقات جهاني اسكي روي چمن تاكيد كرد: ما رسيدگي كرديم و ديديم كه كمتر از هفت تا هشت كشور اسكي روي چمن دارند و در اين مسابقات نيز تنها سه كشور اعلام آمادگي كرده بودند كه اين موضوع از نظر فني و هزينه قابل توجيه نبود و اين مسابقات لغو شد.
وي در خصوص تيم اميد و اينكه در بازيهاي آسيايي اين تيم با هشت بازيكن زير 23 سال عازم شود و شايد اين موضوع قابل توجيه نباشد و بهتر است تيم اميد با تركيب زير 21 سال و به منظور آمادگي براي كسب سهميه المپيك راهي بازيهاي آسيايي شود گفت: ما هم از اين موضوع كه با تيم زير 21 سال در بازيهاي آسيايي شركت كنيم استقبال كرديم و من اعتقادم همين بود ولي وين گادا مربي تيم اميد تصميم ديگري گرفت و گفت كه اين تيم بهتر نتيجه ميگيرد و ما هم در تصميمات فني دخالت نكرديم فدارسيون فوتبال مسئول تصميمات خود است.
سجادي در خصوص پيش بيني در خصوص بازيهاي آسيايي نيز گفت: سه دوره نشست با فدراسيونها برگزار كرديم اما معتقدم در ورزش پيشبيني ميتوان انجام داد ولي پيش گويي نه و اگر عدد اعلام كنم پيشگويي كردهام؛ با شناختي كه از بازيهاي آسيايي دارم و هشت دوره در آن حضور داشتهام ميدانم كه اين دوره سخت است چرا كه كره در ادواري كه ميزبان بازيهاي آسيايي بوده بيشترين مدالهاي خود را كسب كرده است.
وي در ادامه گفت: گزارشي به جهانگيري اعلام كردم كه براساس آن در 16 دورهاي كه بازيهاي آسيايي برگزار شده ايران 13 دوره حضور داشته كه 8 دوره آن پس از انقلاب بوده و بازيهاي آسيايي 1982 دهلي، ايران با 12 مدال هفتم شد در 1986 سئول با 22 مدال چهارم شد در 1990 پكن با 18 مدال پنجم شد در 1994 هيروشيما با 26 مدال ششم شد در 1998 بانكوك با 34 مدال هفتم شد در 2002 بوسان با 36 مدال دهم شد در 2006 دوهه با 48 مدال ششم شد در 2010 گوانجو با 59 مدال چهارم شد.
سجادي افزود: نكته جالب اينجاست كه كره در بازيهاي بوسان و سئول بيشترين مدال را گرفته اما ايران در بوسان با 36 مدال نسبت به دوره قبل از مكان هفتم به دهم نزول كرده است.
معاون ورزش قهرماني وزارت ورزش تاكيد كرد: كشوري كه بخواهد در بازيهاي آسيايي اول شود براساس آمار به صورت ميانگين بايد 158 مدال طلا بگيرد كشور دوم 69 مدال، كشور سوم 49 مدال كشور چهارم 21 مدال كشور پنجم 16 كشور ششم 12 مدال؛ من پيشبيني ميكنم در اين دوره كشوري كه بخواهد چهارم شود بايد بين 22 تا 25 مدال طلا به دست آورد.
وي تاكيد كرد: ما رقيبهاي زيادي داريم و در كشوري رقابت مي كنيم كه در بسياري از رشتهها حريف اصلي ايران است ما بهتر است توقع را بالا نبريم و استرسي به ورزشكاران وارد نكنيم و اين قدر دنبال عدد و رقم و پيش بيني نباشيم.
سجادي در پايان در خصوص اينكه آيا بازيهاي آسيايي ميتواند براي ارزيابي از عملكرد وزارت ورزش كافي باشد گفت: براي ارزيابي تنها نميتوان حضور در يك مسابقه را ملاك قرار داد و بايد كل فعاليتها را نگاه كرد متاسفانه در ورزش ما همه چيز به نتيجه ختم ميشود؛ بازيهاي آسيايي ميتوانند يك ملاك باشند ولي ملاك نهايي نيست.