کد خبر:۳۵۰۷۷۱
در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» اعلام شد

تجاری سازی عسل پروبیوتیک از سوی محققان دانشگاه جامع علمی کاربردی

مدیر پژوهشی مراکز رشد دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به ایجاد 10 مرکز رشد در این دانشگاه گفت: محققان این دانشگاه موفق به تولید عسل پروبیوتیک شدند که در حال حاضر این محصول به بازار عرضه شده است.

دکتر محمد موسی زاده مدیر پژوهشی مراکز دانشگاه جامع علمی کاربردی در گفتگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به برنامه‌های این دانشگاه در زمینه توسعه و تجاری سازی دستاوردهای تحقیقاتی، افرود: به منظور حمایت و توسعه دستاوردهای تحقیقاتی در دانشگاه جامع علمی کاربردی اقدام به راه اندازی 10 مرکز رشد خوشه‌های فناور شد که دستاوردهای خوبی عرضه شد.

 

وی مراکز رشد گز عتیق، مینو، آسانسور،‌لوازم خانگی،‌سنگ،‌طیور و مخابرات را از جمله مراکز رشد ایجاد شده در دانشگاه جامع علمی کاربردی نام برد و اظهار داشت: با تجهیز آزمایشگاه‌ها زمینه‌ای فراهم شده است تا شرکت‌های مستقر در آن بتوانند ایده‌های خود را تجاری سازی کنند.

 

موسی زاده، از تجاری سازی برخی از دستاوردهای مراکز رشد این دانشگاه خبر داد و یادآور شد: در مرکز رشد عقیق یکی از شرکت‌های دانش بنیان موفق به تولید و عرضه عسل پروبیوتیک شد که در حال حاضر این محصول به بازار عرضه شده است.

 

مدیر پژوهشی مراکز رشد دانشگاه جامع علمی کاربردی پروبیوتیک‌ها را دسته‌ای از این باکتر‌ی‌ها دانست و ادامه داد: این باکتری‌ها علاوه بر کمک به گوارش، مولکول‌های پیچیده و ترکیباتی مانند ویتامین‌ها و آنتی بیوتیک‌های مختلف را تولید می‌کنند که برای بدن مفید هستند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار