به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، مهندس احسان رضایت، عضو کارگروه پژوهش، فناوری و زیرساخت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی با اشاره به برنامههای پژوهشی این ستاد گفت: راهاندازی شبکه آزمایشگاهی و شبکه مجازی محققان از برنامههای در دست اجرای ستاد است.
وی هدف از راهاندازی این شبکه را برخورداری محققان و کارشناسان از آزمایشگاه ملی و کشوری دانست و اظهار داشت: با راه اندازی این شبکه خدمات جامعی در حوزه نقشهبرداری مغز و حیوانات آزمایشی ارائه خواهد شد.
رضایت جذب محققان خارج از کشور برای انجام فعالیتهای پژوهشی را از اهداف این ستاد نام برد و یادآور شد: از سیاستهای دیگری که در راهاندازی شبکه آزمایشگاهی در نظر داریم این است که در قالب طرحهای پژوهشی وسایلی که برای طرحها خریداری میشود به خدمت شبکه آزمایشگاهی درآیند.
وی حمایت از پایاننامهها را از دیگر اقدامات ستاد علوم شناختی ذکر کرد و ادامه داد: در این راستا پس از تصویب پایاننامه 40 درصد مبلغ حمایتی از سوی ستاد اعطل میشود و مابقی بعد از برگزاری جلسه دفاع پرداخت خواهد شد. در حمایت از پایاننامهها هزینهای جداگانه برای آزمایشگاهی که فرد استفاده میکند و درصدی نیز برای مرکز علمی در نظر گرفتهشده است.
کارشناسارشد کارگروه پژوهش، فناوری و زیرساخت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: بحث دیگر حمایت از نتایج پژوهشها مانند مقالات ISI و مقالات علمی و پژوهشی است. البته رویکرد ستاد مقالهمحوری نیست.