کد خبر:۳۵۲۴۳۸
معاون علمی فناوری رئیس جمهور:

دولت برای تجهیز آزمایشگاه‌های دانشگاهی هیچ اعتباری اختصاص نخواهد داد

معاون علمی فناوری رئیس جمهور با اشاره به اینکه هیچ اعتباری برای تجهیز آزمایشگاه به دانشگاه‏‌های کشور نمی‌دهیم، گفت: در سیاست جدید ما فقط از پژوهش‌هایی حمایت خواهد شد که قابل تبدیل شدن به کالا باشد و مشکلی را از کشور حل کند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، سورنا ستاری روز گذشته در نشست کارگروه توسعه علم و فناوری خراسان جنوبی که با حضور مسئولان دانشگاهی و نخبگان استان برگزار شد، گفت: مشکلاتی که در خراسان جنوبی بر اثر خشکسالی به وجود آمده است را باید به دست متخصصان دانشگاهی استان حل کرد.

 

وی با اشاره به اینکه دانشگاه‌های کشور باید به سمتی بروند که بتوانند از علم خود در راستای تولید و فناوری استفاده کنند، افزود: خراسان جنوبی با بیش از 53 هزار دانشجو دارای ظرفیت بسیار بالای دانشگاهی است که باید برای حل مشکلات استان از توان آن‌ها استفاده کرد.

 

رئیس بنیاد ملی نخبگان کشور با تاکید بر اینکه از هر طرح و پژوهشی که باعث حل مشکلات این استان شود حمایت جدی می‌کنیم، افزود: اگر صدها میلیارد تومان صرف خرید امکانات آزمایشگاهی شود؛ اما نتواند مشکلی از کشور و استان را حل کند سودی ندارد.

 

ستاری با اشاره به اینکه در حال حاضر بسیاری از پژوهشگاه‌های کشور با امکانات خوب بدون استفاده مانده‌اند، گفت: در حال حاضر پژوهشکده‌های ما در کشور در کار خود مانده‌اند، بعد ما انتظار داریم که مشکلات کشور را بتوانند حل کنند.

 

وی افزود: باید به سمتی برویم که پژوهشگاه‌های ما خصوصی شود و ادارات و نهادهای کشور تجهیزات خود را از همین پژوهش‌های دانشگاهی ما خرید کنند.

 

معاون علمی فناوری رئیس جمهور با اشاره به اینکه هیچ اعتباری برای تجهیز آزمایشگاه به دانشگاه‌‏های کشور نمی‌دهیم، گفت: در سیاست جدید ما فقط از پژوهش‌هایی حمایت خواهد شد که قابل تبدیل شدن به کالا و پیاده شدن باشد.

 

ستاری افزود: هم‌اکنون پژوهشگاهی در تهران وجود دارد که تا کنون بیش از 1000 میلیارد تومان برای آن هزینه شده است؛ اما هیچ خروجی مناسبی نداشته است و نتوانسته مشکلی از کشور را حل کند.

 

وی بیان داشت: استادی که بتواند یک شرکت دانش بنیان در دانشگاه خوش تاسیس کند، باید دستش را ببوسم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار