به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، مدتها بود مجید ترکان، قهرمان بلند آوازه جهان و جمهوری اسلامی ایران در محافل ورزشی حضور نمی یافت. وی پس از ترک کشتی در دانشگاه آزاد ساری به تدریس و تربیت شاگردان خود پرداخت و استاد این دانشگاه شد. وی در مراسم تولد آقاتختی حضور داشت.
وی در مسابقات جهانی سال 1990 توکیو حریف قدرتمندی همچون یوردانف بلغاری را در وزن 52 کیلوگرم شکست داد و قهرمان جهان شد و این دلاور کشتی که فنی ترین کشتی گیر بود، یک نشان نقره جهان در سال 1995 بوداپست مجارستان و یک نشان برنز در سال 1989 مارتینی سوئیس در وزن 52 کیلوگرم بدست آورد.
ترکان در سال 1986 بازیهای آسیایی سئول در وزن 48 کیلوگرم قهرمان شد، وی در سال های 1983قهرمانی آسیا در تهران وزن 48 کیلوگرم طلا گرفت و در سال های 1989 توکیو ژاپن، 1991 دهلی نو هندوستان، 1992 تهران به مقام قهرمانی آسیا نائل شد.
در مراسم جشن تولد آقا تختی یک میهمان آشنا به چشم میخورد که اغلب حاضرین از دیدارش ابتدا یکه میخوردند سپس با استقبال گرم روبرو می شدند، خبرنگار ما فرصت را غنیمت شمرده گفت و گویی با مجید ترکان انجام داد که با هم پی می گیریم.
«خبرگزاری دانشجو»- آقای ترکان چه عجب شما را در محافل ورزشی می بینیم. چرا تا کنون در هیچ مجلسی حضور نداشتی؟
ترکان: سلام عرض میکنم حضور همهی عاشقان کشتی و دلسوختگان این رشته. مربیگری نمیکنم اما در صحنه کشتی هستم، من در سایه هستم اما به کشتی اشراف دارم و همه را میبینم اما کسی مرا نمیبیند.
«خبرگزاری دانشجو»- نظرتان در مورد جشن امشب که به مناسبت میلاد آقا تختی که متولی آن رسول خادم است، چیست؟
ترکان: کار بسیار قشنگی بود. یک عده فقط شعار میدادند اما امشب عمل را دیدیم. همهی قهرمانان و پیشکسوتان جمع بودند. از قدیمیترین پیشکسوتان قهرمان تاریخ کشتی تا قهرمانان کنونی که عازم مسابقات جهانی هستند.
هدف من همین است و من این را میگویم. می گویم قبلی ها شعار میدادند، اما امشب عمل رسول خادم را دیدیم.
«خبرگزاری دانشجو»- آیا در این مدت از ورزش دور بودید؟
ترکان: اگر من از ورزش دور بودم که الآن اینجا نبودم. درست است ظاهراً در ورزش نیستم، اما در تاریکی کشتی را دنبال میکنم و میبینم. ممکن است خیلیها مرا نبینند اما من همه را میبینم.
«خبرگزاری دانشجو»- نظرتان در مورد تیم های ملی کشتی اعزامی به جهانی و بازیهای آسیایی چیست؟
ترکان: ما نمیتوانیم نظر بدهیم. باید مربیانی که شب و روز در کنار تیم های ملی بوده و هستند و با این تیمها کار کرده اند، نظر بدهند. من یکی دو مسابقه ی انتخابی را دیدم. کشتی ورزش بی رکوردی است و من نمیتوانم نظر بدهم. اما روحیهی بچه ها بسیار بالا و عالی است و یک انسجام تیمی خوبی دارند.
«خبرگزاری دانشجو»- خیلیها به ریاست فدراسیون و سرمربیگری کشتی آقا رسول انتقاد داشتند. نظر شما در این مورد چیست؟
ترکان: بر خلاف نظر آنها باید بگویم وقتی سرمربی تیم ملی زحمت میکشید و از رئیس فدراسیون امکانات میخواست و به دلایل مختلف با مخالفت رئیس فدراسیون مواجه میشد، دیگر قوت قلب نداشت؛ در صورتیکه یک سرمربی باید قوت قلب داشته باشد که این قوت قلب از جانب رئیس فدراسیون منتقل میشود.
حال که این سرمربی، خودش رئیس فدراسیون هم هست و با همه ی فراز و نشیبها آشنا است، خودش بهترین قوت قلب محسوب می شود، ضمن اینکه نایب رییس، دبیر و .... کارها را انجام میدهند و ایشان مدیریت میکنند و درنهایت میبینیم آقا رسول چقدر مثمر ثمر بوده و نتیجه هم گرفته است و ایران که سالها پشت سر روسها حرکت میکرد، الان روسها را گرفته است، و تیمهای ما با شایستگی قهرمان جهان میشوند. چه اثری بالاتر از این؟
«خبرگزاری دانشجو»- حرف پایانی:
ترکان: برای رسول خادم و تیمهای ملی کشورمان در همهی ردهها آرزوی موفقیت میکنم. امیدوارم در تمام مقاطع چه آسیایی و چه جهانی به مقام قهرمانی دست یابند و دل ملت ایران را شاد کنند. من هم در خدمت کشتی بوده و خواهم بود.