کد خبر:۳۵۳۰۰۴

اجرای فاز دوم اتصال دستگاه های استان یزد به مرکز ماهر/ آماده‌سازی زیرساخت‌ جهت اتصال به شبکه ملی اطلاعات

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد با اشاره به آماده‌سازی زیرساخت‌ جهت اتصال به شبکه ملی اطلاعات گفت: در راستای افزایش ضریب امنیت سایبری استان یزد، فاز دوم اتصال دستگاه‌های این استان به سامانه جامع تعاملی مرکز ماهر اجرا شد.
اجرای فاز دوم اتصال دستگاه های استان یزد به مرکز ماهر/ آماده‌سازی زیرساخت‌ جهت اتصال به شبکه ملی اطلاعات

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، محمد‌رضا وزیری، مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد، با اشاره به اینکه بیش از120 روستای استان یزد در قالب طرح خدمات عمومی اجباری(USO) به اینترنت پرسرعت تجهیز شده است، خاطرنشان کرد: تعداد روستاهای مجهز به اینترنت پر سرعت در این استان بیش از 320 روستا است و عملیات آزمایش و تحویل از روستاهای مشمول طرح اینترنت پر سرعت اخیر در حال انجام بوده و به طور مستمر وضعیت اینترنت روستاها پیگیری و بررسی می‌شود.

 

وی با اشاره به بررسی وضعیت ارتباطی روستاهای استان از لحاظ دارا بودن تلفن ثابت خانگی، ارتباط عمومی و پوشش تلفن همراه افزود: تاکنون امکان برقراری ارتباط برای 22 روستا از طریق طرح خدمات اجباری روستایی (uso) فراهم شده و تلاش می‌شود تا در آینده نزدیک تمامی روستاهای بالا و زیر 20 خانوار این استان از خدمت تلفن خانگی و ارتباط عمومی بهره‌مند شوند.

 

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد، از نصب سامانه‌ هانی‌پات در برخی دستگاه‌های استان و اتصال به شبکه هانی‌نت ملی خبر داد و اظهار داشت: جهت آشنایی دستگاه‌های اجرایی استان یزد با خدمات مراکز ماهر و گوهر و ترغیب جهت اتصال به سامانه جامع تعاملی مرکز، بیش از 50 دستگاه اجرایی استان به این سامانه متصل شدند.

 

وی با اشاره به تکلیف مندرج در بند الف ماده46 قانون برنامه پنجم توسعه تاکید کرد: وضعیت آماده‌سازی زیرساخت‌های لازم جهت اتصال دستگاه‌ها، کسب وکارها و خانوارهای استان به شبکه ملی اطلاعات نیز در دست بررسی است.

 

وزیری افزود: کمیته فنی ارتباطات و فناوری اطلاعات یزد، با حضور شرکت‌های خدمات دهنده این حوزه، به منظور بررسی مسائل فنی و رفع مشکلات فعالان بخش به طور منظم تشکیل می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار