کد خبر:۳۵۳۸۹۲

حمایت ستاد نانو از اشتغال فارغ‌التحصیلان در شرکت‌های دانش بنیان/ رتبه 7 جهانی ایران در نانو فناوری

مدير كارگروه توسعه منابع انساني ستاد ويژه توسعه و فناوری‌های نانو با بیان اینکه ایران با انتشار 2900 مقاله در ماه جاری میلادی در رتبه 7 دنیا در حوزه نانو فناوری قرار گرفت، گفت: شرکت‌هایی که اقدام به جذب فارغ التحصیلان این حوزه کنند با رعایت شروط خاصی مورد حمایت این ستاد قرار خواهند گرفت.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو» دكتر سید مهدی رضايت مدیر کارگروه توسعه منایع انسانی ستاد نانو در اختتامیه چهارمین مسابقه نانو فناوری با اشاره به رتبه علمی ایران در حوزه نانو فناوری افزود: در سال 1380 که مطالعات در زمینه نانو فناوری آغاز شد در کشور تعدادمقالات منتشر شده بسیار کم بوده است در حالی که این تعداد در سال 2013 به بیش از 4 هزار و 500 مقاله رسید.

 

وی اظهار داشت: در ماه جاری میلادی تعداد مقالات ایران به 2 هزار و 900 مقاله رسید که این عدد ایران را در رتبه 7 دنیا قرار داد.

 

رضایت با تاکید بر اینکه 40 درصد تولیدات علمی منطقه و کشورهای اسلامی به جمهوری اسلامی ایران تعلق دارد، خاطر نشان کرد: این امر به دلیل حمایت‎های تشویقی و اقدامات ترویجی ستاد توسعه فناوری نانو است.

 

وی حمایت از پایان نامه‌های دکتری و کارشناسی ارشد مرتبط با این حوزه را از اقدامات تشویقی این ستاد نام برد و خاطر نشان کرد: تاکنون بیش از 15 هزار پایان نامه دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری حمایت شده است که از این تعداد 3 هزار پایان نامه در دوره دکتری بوده است.

 

مدیر کارگروه توسعه منابع انسانی ستاد توسعه نانو با بیان اینکه 37 دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری اقدام به راه اندازی رشته‌ها و گرایش‌های مرتبط با فناوری نانو کرده‌اند، یادآور شد: در حوزه تجهیزات مورد نیاز برای این فناوری مانند دستگاه‌های STM، AFM تقریبا به مرز خودکفایی رسیدیم و برای بهره برداری از این تجهیزات در مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی اقدام به برگزاری نمایشگاه تجهیزات آزمایشگاهی کردیم.

 

رضایت، شبکه آزمایشگاهی را از دیگر اقدامات ستاد نانو در حوزه تجهیزات ذکر کرد و گفت: با راه اندازی این شبکه کلیه اساتید و دانشجویان از خدمات آن بهره مند خواهند شد.

 

وی با اشاره به ثبت 30 پتنت در حوزه نانو فناوری، ادامه داد: ستاد به منظور افزایش ثبت بین المللی اختراعات پس از داروی تا سقف 89 درصد از ثبت پتنت حمایت می‌کند.

 

رضایت تعداد شرکت‌های فعال در حوزه نانو فناوری را 300 شرکت و تعداد محصولات تجاری سازی در این حوزه را 150 کالا دانست و اظهار داشت: با توجه به عوارض جانبی داروهای درمان سرطان در حال حاضر محققان کشور با استفاده از نانو فناوری داروهای هوشمندی را عرضه کردند که به صورت هوشمند تنها سلول‌های سرطانی را سرکوب می‌کند.

 

مدیر کارگروه توسعه منابع انسانی ستاد توسعه نانو همچنین از حمایت این ستاد از شرکت‌های دانش بنیانی که فارغ التحصیلان رشته‌های حوزه فناوری نانو را جذب کنند خبر داد و گفت: شرکت‌هایی که اقدام به جذب فارغ التحصیلان این حوزه کنند به شرط آنکه دانشجویان فارغ التحصیل گرایش‌های نانو فناوری باشند و پایان نامه‌های آنها در حوزه‌های مرتبط باشند مورد حمایت ستاد نانو قرار خواهند گرفت.

 

رضایت اضافه کرد: این شرکت‌ها با ارائه کد بیمه این افراد می‌توانند از این حمایت‌ها برخوردار شوند. این حمایت‌ها به میزان حقوق افراد استخدام شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار