کد خبر:۳۵۴۸۱۷
در گفتگو با "خبرگزاری دانشجو" عنوان شد

عدم ثبت نام شرکت‌های دانش بنیان ایلام در سامانه احراز صلاحیت/ ضرورت دریافت حمایت معاونت علمی

کارشناس ارشد امور شرکت‌ها و مؤسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: ایلام تنها استانیست که در سامانه دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهور ثبت نام نکرده است.

محمد جعفر نظری در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در ایلام، هدف از تشکیل شرکت‌های دانش بنیان را در قانونگذاری برای پیشبرد اقتصاد کشور عنوان کرد و افزود: پس از تشکیل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، لایحه حمایت از شرکت‌ها و مؤسسات دانش بنیان در مهرماه ۸۷  در جلسه مشترک هیات وزیران که در حاشیه همایش ملی نخبگان برگزار شد به تصویب رسید.


وی هدف این قانون را حمایت از شرکت‌های خصوصی دانست که با تلاش متخصصان خود، ارزش افزوده حاصل از دانش فنی را در قالب محصولات تولیدی و خدمات فنی و مهندسی به فروش می‌رسانند و اظهار داشت: بنابراین لایحه حمایت از شرکت‌ها و مؤسسات دانش بنیان در سال 1389 به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و به دستگاه‌های اجرایی ذیربط ابلاغ شد.


کارشناس ارشد امور شرکت‌ها و مؤسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: در این راستا، به منظور ارزیابی شرکت‌های داوطلب، سامانه‌ای در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری راه اندازی شده است که از شرکت‌های خصوصی سراسر کشور که متقاضی دریافت حمایت‌های قانون از شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان هستند ثبت نام به عمل می‌آورد.


نظری با انتقاد از عدم ثبت نام شرکت‌های دانش بنیان مشتقر در استان ایلام یادآور شد: ایلام تنها استانی است که در سامانه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی ثبت نام نکرده است.


وی با اعلام سایت این سامانه به آدرس  www.daneshbonyan.ir ابراز داشت: دانشگاه ها و شرکت‌های استان ایلام می‌توانند با ثبت نام در سامانه مذکور، داوطلب احراز این عنوان شوند تا بررسی لازم از جانب کارگزاران اجرای قانون حمایت از شرکت‌ها و مؤسسات دانش بنیان درباره ایشان صورت گیرد و با دریافت این حمایت‌ها می‌توانند سهم بیشتری در پیشرفت اقتصاد کشور و استان داشته باشند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار