کد خبر:۳۵۴۳۷۶
در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» عنوان شد

حمایت مرکز رسانه‌های دیجیتال از تولید محتوای شرکت‌های دانش بنیان/ ایجاد زیرساخت برای ارایه سرویس‌‌ در شبکه ملی اطلاعات

رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال با اشاره به آماده شدن این مرکز برای استفاده از شبکه ملی اطلاعات گفت: بر اساس تفاهم نامه‌ای که با معاونت علمی به امضا رسید شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند از اعتبارات موجود برای تولید محتوا استفاده کنند.

سید مرتضی موسویان، رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال در گفتگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص سیاست‌های این مرکز برای ارتقای سطح کیفیت فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: این مرکز سیاست‌های حمایتی ویژه‌ای برای نخبگان فناوری اطلاعات کشور دارد و این موضوع مهمترین رویکرد، مرکز توسعه رسانه‌های دیجیتال است.

 

وی افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با واگذاری تصدی گری‌ها و حمایت از بخش خصوصی امکان ایجاد سامانه‌های لازم برای حمایت‌ها و هدایت‌های حکومتی و دولتی را پیدا خواهد کرد.

 

موسویان با اشاره به حمایت مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال از فعالان فضای مجازی تاکید کرد: آنچه که قانون برنامه پنجم توسعه تکلیف کرده است، ایجاد پنجره‌ای واحد بر روی شبکه ملی اطلاعات است و این موضوع جزو اولویت‌های اساسی این مرکز است.

 

رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال با اشاره به آماده شدن این مرکز برای استفاده از شبکه ملی اطلاعات تاکید کرد و یادآور شد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حال آماده کردن سامانه‌های لازم برای ارایه سرویس‌‌های مختلف شبکه ملی اطلاعات را برای تمامی ذی‌نفعان حوزه فناوری اطلاعات است.

 

وی با ابراز امیدواری نسبت به گسترش شبکه ملی اطلاعات در سطح ملی شاهد و اتصال نقاط وصل این نهاد برای تمام ذی‌نفعان ادامه داد: این مرکز از تمام استعدادهای نیروی جوان کشور برای تولید محتوا در زمینه‌های فرهنگی استفاده خواهد کرد تا بتواند گامی در جهت تولید محتوای فارسی بردارد.

 

رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال به موضوع حمایت از نخبگان حوزه فناوری اطلاعات کشور اشاره کرد و گفت: با توجه به ساز و کار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پیش‌بینی شده است که مرکز رسانه‌های دیجیتال از جوانان و نخبگانی که اقدام به تشکیل موسسات دانش‌بنیان کرده‌اند، حمایت کند و در همین راستا با توجه به تفاهم‌نامه موجود که بین مرکز رسانه‌های دیجیتال و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام شده است موسسات دانش‌بنیان می‌توانند از اعتبارات موجود برای تولید محتوا استفاده کنند.

 

موسویان در خصوص اقدامات این مرکز در حمایت از خط و زبان فارسی نیز تاکید کرد: در زمینه حمایت از خط و زبان فارسی تاکنون نهاد‌های مختلفی فعالیت کرده‌اند که برای جلوگیری از موازی کاری، این مرکز در قالب نهاد‌های همکار با این پروژه‌ها همکاری کرده و با توجه به موضوع سامان‌دهی رسانه‌های برخط قالب‌هایی برای این رسانه‌ها پیش بینی شده است که در آینده معرفی خواهد شد.

 

رییس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال با اشاره به تاکید وزیر ارشاد بر حضور حداکثری بخش خصوصی اشاره کرد و اظهار داشت: نمایشگاه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال امسال با توجه به سیاست‌گذاری‌های پیش‌بینی شده، با تصدی‌گری بخش خصوصی و سیاست‌گذاری بخش دولتی برگزار شد.

 

وی به نتیجه حضور بخش خصوصی در نمایشگاه‌‌ها اشاره کرد و اظهار داشت: حذف تصدی‌گری بخش دولتی و پر رنگ‌تر شدن بخش خصوصی به دولت این امکان را می‌دهد تا وقت بیشتری برای انجام مطالعات کیفی در زمینه برگزاری نمایشگاه‌ها اختصاص دهد و در همین راستا و با توجه به نیازهای فرهنگی کشور سرمایه‌گذاری‌های مناسبی برای آینده‌پژوهی و تقویت بخش خصوصی انجام خواهد شد.

 

موسویان به برنامه‌های آینده مرکز توسعه فناوری اطلاعات اشاره کرد و افزود: در آینده نزدیک از چندین بازی رایانه‌ای، بسته آموزشی و اپراتور ملی آموزش الکترونیک رونمایی خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار