آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۶۹۲۵

کفاشیان: هدف اصلی ما رسیدن به جام جهانی 2018 و موفقیت در آن است/ مربیان لیگ نظراتشان را اعلام کنند

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: از مربیان لیگ هم می‌خواهم اگر نقطه نظراتی دارند، حتما به فدراسیون فوتبال منعکس کنند تا به کی‌روش انتقال دهیم.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، علی کفاشیان در مراسم تمدید قرارداد کارلوس کی روش اظهار داشت: هدف ما از امضای قرارداد با کی‌روش جام جهانی 2018 است و خوشحالیم که سرمربی تیم ملی ایران را برای چهار سال آینده انتخاب کردیم. این بار که کی‌روش را انتخاب کردیم در هیات رییسه فدراسیون همه بالاتفاق به این انتخاب رای دادند. هدف ما از امضای قرارداد با کی‌روش رسیدن به جام‌جهانی روسیه و موفق شدن در آنجاست.

 

وی افزود: ما از او خواستیم از امروز کارش را شروع کند، با تیم ملی باشد و بتواند در جام‌جهانی حضور یابد. همین طور همکاری بیشتری با مربیان لیگ و سازمان لیگ داشته باشد و از تجربیات مربیان ایرانی بیشتر استفاده کند تا با کمک هم بتوانیم یک تیم ملی خوب و آماده‌ای داشته باشیم که برای آینده ما هم در جام ملت‌ها و هم در جام‌جهانی به خوبی آماده شود.

 

رئیس فدراسیون فوتبال ادامه داد: قرار است کارلوس کی‌روش به تیم ملی زیر 19 سال و امید کمک کند و همین طور قرار است در برنامه‌های آموزشی نیز کمک حال ما باشد. کی‌روش شناخت خوبی از فوتبال ایران دارد. او می‌تواند باعث موفقیت ما شود. من از مربیان لیگ هم می‌خواهم اگر نقطه نظراتی دارند، حتما به فدراسیون فوتبال منعکس کنند تا ما به کی‌روش انتقال دهیم. در آخر از همه اهالی فوتبال بابت کمک هایی که به فدراسیون تشکر می‌کنم و امیدوارم با همکاری های لازم، یک گام بزرگ در حمایت از تیم در آسیا و سپس در جام جهانی بعدی در رسیدن به موفقیت های بعدی برداریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار