کد خبر:۳۵۹۳۷۵
سخنگوی کانون انجمن‌های صنفی کارگری

اصلاح قانون کار با سه‌جانبه گرایی انجام شود

سخنگوی کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگری بر لزوم اصلاح قانون کار با سه‌جانبه‌گرایی تأکید کرد و گفت: دولت نظر گروه‌های کارفرمایی و کارگری را در اصلاح قانون مدّ نظر قرار دهد.

به گزارش گروه اشتغال« خبرگزاری دانشجو»، هادی ابوی  در مورد وضعیت اصلاح قانون کار اظهار داشت: چندین سال است که بحث اصلاح قانون کار مطرح شده و افرادی به دنبال آن هستند، البته ما هم معتقدیم که نیاز به اصلاح و به روز رسانی قانون وجود دارد.

سخنگوی کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگری افزود: در اصلاح قانون باید نظرات جامعه کارگری، کارفرمایی و دولت گرفته شود و این اقدام باید الزاماً با سه جانبه گرایی انجام شود.

وی اضافه کرد: در دولت دهم که زمزمه تغییر قانون مطرح شد، وزیر کار،‌ شخصاً به انجمن‌های کارگری و کارفرمایی نامه نوشت و از آنها خواست که نظر خود را در مورد قانون اعلام کند، اما متاسفانه هنگام ارسال لایحه به مجلس متوجه شدیم که هیچ توجهی به نظرات گروه‌های کارگری و کارفرمایی نشده است.

ابوی گفت: البته نمایندگان مجلس اعتراض جامعه کارگری را شنیدند و این لایحه در کمیسیون اجتماعی مجلس باقی ماند.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون آماده هستیم که پیشنهادات خود را برای اصلاح قانون کار در اختیار دولت قرار دهیم، گفت: البته ما در گذشته به صورت مشترک با گروه‌های کارفرمایی برخی از بندهای قانون که مورد اختلاف بود را به نتیجه رسانده و در قالب پیشنهاد ارائه کرده‌ایم.

این فعال کارگری گفت: هم‌اکنون دولت با طرح مسئله اصلاح ماده 27 و برخی دیگر از مواد قانون کار در کارگروه سه جانبه ملی عملاً اصلاح قانون کار را آغاز کرده و البته کمیته حقوقی ما هم در این زمینه فعال است و نظرات خود را در مورد این اصلاحات در جلسات سه جانبه ملی ارائه کردیم.

وی با تاکید بر اینکه قانون کار یکی از قوانین مهم و در واقع قانون زندگی است، خاطرنشان کرد: باید برای ایجاد هرگونه تغییر یا اصلاح در این قانون با دقت کامل و در نظر گرفتن همه شرایط عمل شود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار