کد خبر:۳۶۴۹۴۴

الکامپ بیستم به سازمان نظام صنفی رسید

جلسه شورای مشورتی نمایشگاه الکامپ بیستم، روز دوشنبه در سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور برگزار می‌شود.
الکامپ بیستم به سازمان نظام صنفی رسید

به گزارش گروه علمی "خبرگزاری دانشجو"، پس از انتخاب اعضای کمیته مسئول برگزاری نمایشگاه الکامپ بیستم از سوی شورای مرکزی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای، نخستین جلسه این کمیته با حضور کاظم آیت‌اللهی، امیرحسین سعیدی نایینی و آزاد معروفی برگزار شد. در این جلسه مقرر شد که پس از صدور مجوز، مهندس سعیدی نایینی مسوولیت برگزاری نمایشگاه را برعهده گیرد.

 

همچنین روز دوشنبه پنجم آبان ماه جلسه‌ای در رابطه با برگزاری نمایشگاه الکامپ با حضور اعضای شورای مشورتی این نمایشگاه، جهت برنامه‌ریزی و اجرای منسجم‌ و دقیق‌تر امور برگزار خواهد شد.

 

بنا بر اعلام اعضای شورا از حوزه‌های مختلف صنف انتخاب شده‌اند که البته شورا به این تعداد محدود نخواهد شد و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور اعلام کرده که از سایر صاحب‌نظران صنف نیز در وسعت بخشیدن به این شورا و برگزاری هر چه بهتر الکامپ بیستم یاری خواهد جست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار