کد خبر:۳۶۵۷۴۷
وزیر ارتباطات اعلام کرد

گسترش مناسبات اقتصادی و حمل‌ونقل میان ایران و ترکیه

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با سفیر جدید ترکیه ازعزم و اراده دولت ترکیه به منظور تلاش برای گسترش روابط کشورش درکلیه سطوح اقتصادی، تجاری، حمل و نقل و انرژی خبر داد.
گسترش مناسبات اقتصادی و حمل‌ونقل میان ایران و ترکیه

به گزارش گروه علمی "خبرگزاری دانشجو"، محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با سفیر جدید ترکیه، هاکان تیکین، از عزم و اراده دولت ترکیه به منظور تلاش برای گسترش روابط کشورش درکلیه سطوح اقتصادی، تجاری، حمل و نقل و انرژی  خبرداد و خاطرنشان کرد: مصمم هستم تا اراده سیاسی دولت  ترکیه را برای توسعه روابط به کار بسته و نسبت به پاره‌ای از مشکلات و موضوعات که مانع رسیدن حجم روابط به سطح توافق شده بین دو کشور است؛ گام بردارم.

 

هاکان تیکین به تلاش برای رسیدن به حجم روابط اقتصادی 30 میلیارد دلار تا سال 2015 اشاره کرد و افزود: درباره افزایش انتقال گاز کشور ایران به ترکیه، موانع اخیر در زمینه حمل و نقل جاده‌ای و افزایش عوارض از کامیون‌های ایرانی در مرز بازرگان تلاش خواهم کرد.

 

وی ضمن استقبال از دیدار با ریاست جمهوری ایران و نظرات مناسب کشورمان برای حل و فصل مسائل بین دو کشور اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران علاوه بر همسایگی، مرزهای مشترک طولانی و پیوندهای عمیق تاریخی، فرهنگی و سیاسی، به عنوان شریک تجاری کشورش محسوب می‌شود.

 

سفیر ترکیه تاکید کرد: کشورش برای توسعه روابط و همکاری با ایران همانطوری که در گذشته اقدام کرده، از هیچ کشور و یا نیروی بیرون منطقه برای تنظیم مناسبات خود اجازه نخواهد گرفت و برای ایران جایگاه بسیار مهمی در سیاست‌های کشورش قائل است.

 

در این دیدار واعظی ضمن یادآوری سفر روسای دو کشور به یکدیگر و تصمیمات گرفته شده به منظور تنوع بخشیدن به روابط در کلیه سطوح اقتصادی و بازرگانی گفت:دولت تدبیر و امید قدمهای مهمی برای تعمیق روابط با همسایگان برداشته است.

 

وی ادامه داد: ما نباید روابط دو کشور را معطل موضوعات فرعی کرده و بایستی از طریق دیدارهای مستمر و گفتگوهای مستقیم نسبت به رفع موانع اقدام کنیم.

 

واعظی به موضوع تروریسم و رادیکالیسم در منطقه اشاره و اعلام کرد: تروریسم تهدیدی برای کلیه کشورهای منطقه و از جمله ایران و ترکیه بوده و بایستی با رایزنی های مستمر نسبت به سوء تفاهمات اقدام کنیم.

 

وی در پایان برثبات منطقه‌ای برای همکاری‌های مشترک تاکیدکرد و افزود: یقینا کشورهای خارج از منطقه تمایلی به استقرار صلح و آرامش در این منطقه نداشته و کشورهای منطقه‌ای سرنوشت مشترکی در قبال بحران‌های منطقه‌ای دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار