کد خبر:۳۶۴۰۸۷
معاون پارلمانی وزارت ارتباطات اعلام کرد

ضرورت همگرایی شرکت‌های ICT برای تحقق برنامه پنجم توسعه

معاون پارلمانی وزارت ارتباطات با اشاره به توسعه دولت الکترونیک و افزایش تولید محتوای نرم‌افزارهای بومی و کاربردی گفت: همگرایی شرکت‌های مرتبط با ICT استان برای رسیدن به اهداف برنامه پنجم توسعه ضروری است.
ضرورت همگرایی شرکت‌های ICT برای تحقق برنامه پنجم توسعه

به گزارش گروه علمی "خبرگزاری دانشجو"، مرتضی براری، در نشست اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات استان البرز با مدیران Ict استان برتوسعه زیرساخت‌های مخابراتی به عنوان وظیفه ذاتی فعالان حوزهICT اشاره کرد و گفت: توسعه شرکت‌های دانش بنیان و اشتغال زایی در حوزه ICT استان، ضروری است.

 

معاون پارلمانی وزارت ارتباطات، بر توسعه دولت الکترونیک و افزایش تولید محتوای نرم‌افزارهای بومی و کاربردی اشاره کرد و افزود: همگرایی شرکت‌های مرتبط با ICT استان برای رسیدن به اهداف برنامه پنجم توسعه ضروری است.

 

 وی بر همپوشانی اپراتورهای ارتباطات سیار همراه اول و ایرانسل تاکید کرد و ادامه داد: مردم باید بتوانند از زیرساخت‌های ایجاد شده در بخشICT که موجب رفاه بیشتر می شود، استفاده کنند.

 

در این نشست مهندس نژاد محمد سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان البرز به مشکلات بخش ICT در استان البرز اشاره کرد و افزود: پیگیری راه‌اندازی و توسعه مرکز داده داخلی امن و پایدار با پهنای باند مناسب در استان و افزایش خدمات الکترونیکی ازجمله اقدامات انجام شده در این اداره کل است.

 

وی بر طراحی و راه اندازی نسخه اولیه پرتال جامع خدمات الکترونیک دستگاه‌های استان تاکیدکرد و ادامه داد: گسترش خدمات عمومی اجباری روستایی (USO) شامل تأمین تلفن خانگی برای روستاهای 20  خانوار به بالای فاقد این امکان، تأمین یک ارتباط (تلفن) عمومی برای روستاهای زیر 20 خانوار، ایجاد دفاتر ارتباطات و فناوری اطلاعات روستایی برای روستاهای بیش از 70 خانوار، در دستور کار این اداره کل قراردارد.

 

نژادمحمد راستی آزمایی اطلاعات رسیده ازسوی اپراتورها به صورت بازدید میدانی و تصادفی از سوی اداره کلICT استان را مهم ارزیابی کرد و افزود: حمایت از توسعه دفاتر پیشخوان دولت ضروری است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار