علی خسروی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی "خبرگزاری دانشجو" در خصوص مطالبات داوران از فدراسیون فوتبال گفت: فدراسیونی که افراد دو شغله و بازنشسته در آن حضور دارند و خودشان حقوق ماهیانه دارند و وام و زمین می گیرند نمی توان توقع داشت که برای مطالبات داوران نگران باشند.
وی در ادامه افزود: در حال حاضر هر کدام از داوران هشت میلیون طلبکار هستند و آنچه به جای نمی رسد، فریاد است به نظر من فدراسیون باید برای گرفتن حق داوران ورود کند.
پیشکسوت داوری کشورمان تأکید کرد: من از سال 85 تا امروز نسبت به تبلیغ روی پیراهنم مطالبه دارم و این حق را نگرفته ام و آنها را حلال نمی کنم.
وی در خصوص اختلاف بین کمیته و دپارتمان داوری گفت: این اختلاف امروز پنهان شده و دو طرف سازش کرده اند ولی این مسئله فقط به نفع خودشان بوده نه داوران.
وی در ادامه افزود: ما احتیاج به تفکر جدید و دانشگاهی داریم و باید از افراد جدید استفاده کنیم ما امروز می بینیم که یک بازیکن جوان نمی تواند در فوتبال ما رشد کند، این مسئله در داوری ها نیز وجود دارد.
خسروی یادآور شد: دپارتمان داوری باید از داوران حمایت کند در سال 82 که سخنگوی داوران بودم به دلیل ضرب و شتم یکی از داوران توسط مدیر عامل مس تصمیم گرفتیم که بازی های این تیم را قضاوت نکنیم و در نهایت نیز مدیرعامل این تیم عوض شد.
وی در خصوص داوری دربی نیز گفت: من 5 بار داور چهارم و یک بار داور دوم دربی بودم در آن زمان عرب و عجم را برای قضاوت در دربی می آوردند ولی از داوران ایرانی استفاده نمی کردند در آن زمان نهادهای بودند که اجازه نمی دادند داوران ایرانی قضاوت کنند در حالی که فدراسیون فوتبال علاقه مند به قضاوت داوران ایرانی در دربی بود.
پیشکسوت داوری کشورمان در خصوص قضاوت بهترین و بدترین قضاوت خود گفت: در بازی پرسپولیس و برق شیراز یک پنالتی نگرفتم و در یکی از بازی های سپاهان نیز گل هند این تیم را تشخیص ندادم که این بدترین قضاوت های من بود و بهترین قضاوت من نیز مربوط به حضورم در المپیک و لیگ جوانان جهان بود، فینال جام ملت ها را نیز قضاوت کردم همچنین دیدار استقلال تهران و اهواز دو بازیکن استقلال را اخراج کردم و در بازی پرسپولیس و فولاد نیز چهار پنالتی گرفتم که این بهترین قضاوت من بود.