کد خبر:۳۶۹۷۳۵
حاشیه‌نگاری خبرنگار اعزامی "خبرگزاری دانشجو" به وین؛

از گمانه‌زنی‌ درباره تمدید مذاکرات تا بارش برف و حضور دائم مرضیه افخم در میان خبرنگاران + تصاویر

مذاکرات وین در حالی وارد روز سوم خود می‌شود که گمانه‌زنی‌های رسانه‌ها از احتمال تمدید مذاکرات خبر می‌دهند

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری دانشجو از وین؛ مذاکرات وین در حالی وارد روز سوم خود می‌شود که طی دو روز گذشته دیدارهای دوجانبه و چندجانبه بسیاری بین تیم‌های مختلف مذاکره‌کننده در وین صورت گرفت. اما آنچه از این دیدارهای بسیار نصیب خبرنگاران و اصحاب رسانه شده در واقع هیچ بود.

 

فضای بی‌خبری در محل مذاکرات ناخواسته فضا را برای شایعه‌پراکنی و گمانه‌زنی فراهم آورده است چنانکه دیروز و امروز خبرگزاری‌های رویترز و اسوشیتدپرس با انتشار اخباری و به نقل از یک منبع آگاه خبر از احتمال تمدید مذاکرات دادند.

 

اما در این بین خانم افخم سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان که به صورت تمام وقت در محل مذاکرات حاضر است، روزانه حداقل دو یا سه بار در بین خبرنگاران ایرانی حضور می‌یابند و با شنیدن سوال‌های پرشمار آنها و دادن پاسخ‌هایی سعی در برطرف کردن عطش آنها در کسب و مخابره خبر می‌کند.

 

 

 

دیروز وین هوایی برفی را تجربه کرد، بارش برف را اصحاب رسانه هر یک به زعم خود تعبیر و تفسیر می‌کردند و برخی سعی داشتند ارتباطی میان برگزاری مذاکرات و بارش برف برقرار کنند. در حال حاضر خبرنگاران دسته دسته از راه می‌رسند و در حال استقرار در جایگاه خبرنگاران هستند تا به این ترتیب آرام آرام آغاز روز سوم مذاکرات را رسمیت بخشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار