کد خبر:۳۷۰۷۸۴
به‌دنبال تغییر در سرویس‌های شبانه یکی از ISP ها؛

شرکت اینترنتی که هدیه خود را پس گرفت!/ دانلود‌های شبانه پولی می‌شود

یکی از موارد مهمی که مشترکان اینترنتی به آن دقت می‌کنند و شاید ملاکی اصلی برای اشتراک آنان تلقی می‌شود، نوع ارائه سرویس شبانه اینترنت است که با توجه به عرف موجود در این صنف، به عنوان هدیه در بازه‌های زمانی مختلف به‌صورت رایگان از سوی شرکت طرف قرارداد در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار علمی "خبرگزاری دانشجو"، امروزه قطعا کسی پیدا نمی‌شود که بتواند نقش و تاثیر گذاری دنیای اینترنت را در بخش‌های از زندگی نادیده بگیرد؛ چرا که این شاهراه اطلاعاتی نقش بسیار تعین کننده‌ای در  رشد و تکنولوژی ایفا می‌کند.

 

اینترنت در قالب سرویس‌های گوناگونی از طرف شرکت‌های پخش کننده یا همان ISP ها به دست مصرف کننده می‌رسد. سرویس‌های نظیر اینترنت همراه، وایمکس، ارتباطات رادیویی مستقیم و نهایتا ADSL به عنوان پرمصرف‌ترین آنها، که با نام‌ها و خدمات متنوع توانسته‌اند نیازهای مشتریان را پاسخگو باشند و خلا عدم دسترسی به اینترنت را در سطح کشور به نوعی پوشش دهند.

 

خوشبختانه در سال‌های اخیر مشتریان توانسته‌اند با دریافت خدمات از ISP ها تا حدودی  مشکل دسترسی خود به اینترنت را مرتفع کنند، اما در این بین همواره بحث کیفیت خدمات ارائه شده به مشتریان در ازای قراردادهای بسته شده و هزینه‌های از پیش گرفته شده، دغدغه اصلی کاربران اینترنت بوده است. از سرعت اینترنت و اختلال‌های بیش از حد گرفته تا عدم پایبندی برخی شرکت‌های ISP به تعهدات مندرج در قراردادشان نظیر اشتراک قانونی 1 به 8، همه و همه باعث شده است تا به نحوی کاربران اینترنت در ایران از سرویس دریافتی راضی نباشند.

 

هرچند در این زمینه نیز شاهد ارتقاء خدمات و پایبندی به تعهدات بوده‌ایم و بسیاری از شرکت‌های به‌نام در بحث کیفیت توانسته‌اند گوی سبقت را از رقبای خویش بربایند و علاوه بر تامین رضایت کاربران، دامنه مشتریان خود را گسترش دهند.

 

با وجود شرکت‌های مختلفی که در زمینه ارائه سرویس ADSL فعالیت می‌کنند و سرویس‌ها و طرح‌های متنوعی به کاربران خود ارائه می‌دهند، نیاز است هنگام خرید یک سرویس اینترنت  ADSL، به‌دقت شرایط عرف حاکم بر آن سرویس، تعهدات شرکت و رضایت مشتریان آن شرکت را ارزیابی کرده و با دیدی باز نسبت به خرید اقدام کنیم.

 

یکی از موارد مهمی که خریداران اینترنت به آن دقت می‌کنند و شاید ملاکی اصلی برای اشتراک باشد، نوع ارائه سرویس شبانه اینترنت است که با توجه به عرف موجود در این صنف، به عنوان هدیه با بازه‌های زمانی مختلف به‌صورت رایگان از سوی شرکت طرف قرارداد در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.

 

از آنجایی که در سرویس‌های حجمی که قالب سرویس ارائه شده برای کاربران خانگی است، حجم مصرفی همواره دغدغه‌ای برای گشت و گذار راحت در اینترنت و دریافت فایل‌های دلخواهشان است، سرویس شبانه با هدف رضایت کاربران و به‌صورت نامحدود ارائه می‌شود.

 

در همین راستا در اقدامی جالب و قابل تامل شرکت "پارس آنلاین" که یکی از شرکت‌های خوشنام در زمینه ارائه اینترنت است، اقدام به پولی کردن سرویس شبانه خود کرده است. این حرکت که با نام " تغیر در هدیه (؟) شبانه " و تحت عنوان "در راستای افزایش رضایتمندی کاربران عزیز"  ذکر شده است از تاریخ 10 آذر اجرایی خواهد شد و بر طبق آن ترافیک مصرفی شما دیگر رایگان نخواهد بود و یک سوم حجم مصرفی، از اعتبار شما کسر خواهد شد.

 

 

این اقدام از چند جهت جالب و قابل تامل است. اول اینکه شرکت پارس آنلاین یکی از شرکت‌های پیشرو و خوشنام در زمینه ارائه اینترنت پرسرعت است. لذا با توجه به کیفیت خدمات و اخیرا کسب مقام دوم در رتبه‌بندی برترین شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت، انتظار می‌رود در این زمینه نیز شاهد گسترش خدمات و انعطاف پذیری بیشتری در سرویس شبانه باشیم و لغو رایگان بودن سرویس شبانه دور از انتظار به نظر می‌رسید.

 

دوم اینکه حداقل در فرهنگ ما ایرانی‌ها رسم بر این است که هدیه داده شده به کسی را پس نگیریم و دخل و تصرفی نداشته باشیم؛ چرا که ارتقا آن جای تقدیر دارد و پس گرفتن آن جای مذمت. پس دخل و تصرف در آن چیزی که شرکت پارس آنلاین از آن به عنوان هدیه شبانه یاد کرده است، جای تعجب دارد.

 

سوم، در هیچ جای دنیا "افزایش رضایتمندی کاربران عزیز" با کاهش کیفیت خدمات ارائه شده، مخصوصا اگر تحت عنوان هدیه داده شده باشد، همراه نیست و اگر این شرکت واقعا به‌دنبال کسب رضایتمندی مشتریان خودش است، باید چنانچه در ارائه این سرویس بنا به سواستفاده برخی کاربران در دانلود بی‌رویه، دچار اختلال شده است، کیفیت و کمیت خدمات خود را بالا ببرد و نهایتا همانند سایر شرکت‌های مشابه محدودیت‌هایی را برای آن‌دسته از کاربران ذکر شده لحاظ کند نه آن که کلا در جهت عکس عمل کرده و به‌شیوه سنتی ترافیک شبانه را باز پس گیرد.

 

چهارم، شرکت‌های ISP نرم‌افزار‌ها و سخت‌افزارهای پیشرفته‌ای در جهت کنترل و رصد فعالیت‌های کاربران خود دارند و از این جهت همانطور که در بالا ذکر شد، اگر این بازپس گیری هدیه به علت اختلال حاصله در سو استفاده برخی کاربران است، منطقی آن بود که محدودیت در همان بازه صورت پذیرد و کل کاربران را شامل نشود.

 

پنجم، اکثر کاربران در هنگام انتخاب شرکت پارس آنلاین به عنوان ارائه دهنده خدمات اینترنت گزینه سرویس رایگان شبانه را یکی از ملاک‌های اصلی خود در این تصمیم می‌دانند و شایسته نیست پس از عقد قرارداد و پرداخت هزینه به‌صورت یک‌طرفه کیفیت خدمات مشترکان را کم کرده و یا کاهش دهد. هرچند که از لحاظ قانونی این موضوع جزو تعهدات ملزوم شرکت نیست اما عرفا شایسته است که جواب اعتماد کاربران را به بهترین وجه بدهیم و شائبه سوء استفاده از حسن انتخابشان را دامن نزنیم.

 

"خبرگزاری دانشجو" به‌دنبال دریافت درخواست تعدادی از مشترکان این شرکت و در راستای مطالبه حق مخاطبان و کاربران اقدام به انتشار این مطلب کرده است و جهت روشن شدن موضوع و حل شدن مشکل آماده دریافت پاسخ از سوی ISP مورد نظر است.

 

اعتراضی مشابه این موضوع از سوی مشترکان شاتل و داتک نیز اعلام شده است که حتما پیگیری خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
مرتضی
United States of America
۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۱
گل بود به سبزه نیز آراسته شد...... اتفاقا چند روز پیش از طریق ایمیل بهم خبر داده شد. هرچند من خودم از ترافیک های شبانه استفاده نمیکنم اما واقعا حرفتون حق بود و پارس آنلاین نباید اینکار رو میکرد
33
1
جواد
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۸
شاتل که خیلی وقته سرویس شبانش رو پولی کرده. فکر کنم یک سالی میشه!
تازه علاوه بر اون، اگه شب یخورده بیشتر دانلود کنی، میری تو لیست سیاه و سرعت اینترنت شبانش میشه حدود 2-3 کیلوبایت بر ثانیه!!!!
یعنی هم پولیش کردن هم محدودیت براش گذاشتن.
و از همه بدتر اینکه با این که برا شبانه نامحدود پول میگیرن، اگه حجم روزانه تموم بشه، شبانش هم قطع میشه!
هرچی هم به خودشون اعتراض کردم، نتیجه ای نداشت!!!!
اگر این رو هم پیگیری کنید خیلی خوبه!
35
0
مطهر
۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۵
سرویس های با سرعتی بیش از 1 مگابایت شبانه داشت، اون را هم بدون این ک بگن قطع کردند!!!
منیره
۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۰۲:۱۰
من اینترنت 128 شاتل داشتم, بعد گفتن اگر اینترنت شبانه رایگان می خواهید باید 1 مگ به بالا داشته باشید دو ماهه این سرویس رو گرفتم... سرعتم که عملا تغییر نکرد بعد از دو ماه, دیروز 8 اذر هم گفتن که سرویس های یک مگ به بالا هم باید برای اینترنت شبانه پول بدهند. کلی هم عبارات " در جهت رضایت مندی" و ... به کار بردن.من قبلا خیلی روی شاتل تعصب داشتم ولی با این کاراشون ...
امیدوارم پیگیری کنید... این اینترنت که میگن ارزون میشه اینجوری ارزون میشه؟
مطهر
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۳
به نام خداست
لازم به ذکرست که شرکت شاتل هم همین کار را کرده بدون این‌که اعلام کنه همین کار را کردند
یهو دیدیم اینترنت تموم شده بعد که پیگیری کردیم، حساب مون را برای اینترنت شبانه صفر کردند
26
0
ناشناس
Canada
۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۰
فقط پارس آن لاین نبود که!!! من مشترک داتک تلکام هستم...اونا یک ماهه که این کار رو کردن با همین عنوان در راستای افزایش رضایتمندی!!!!!!!!!!!!!!!!!!! با این تفاوت که 10% حجم استفاده میشه!!!! 90 رایگانه...
23
0
سینا زارعی
United States of America
۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۷
چرا کسی بخودش این زحمت رو نمیده که پاسخگو باشه..... واقعا این دیگه نوبره... آقایون روسای شرکت های ISP، بخدا کسر شانتون نمیشه اگه در مورد بد قولی هاتون کمی هم توضیح بدی و خدای نکرده، زبونم لال ، گوش شیطون کرد احسانا معذرت خواهی کنید
25
0
محمد
۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۵
ای اقا... پاسخگویی چیه؟ چه انتظارایی داری؟ فکر کردی اینجا جاپنه؟ اکثر شرکت های ISP دست به یکی کردند و دارند بصورت خیلی موجه سرویس های فروخته شده رو کم و زیاد میکنند... واقعا به این عمل چی میگن؟
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۱
صبا نت هم شبانه رایگان رو تبدیل کرد به دو بابر حجم خریداری و ترافیک اضافی خریداری شده(مثلا 3 گیگ هم 6 گیگ دانلود شبانه و حجم اضافی مثلا 1 گیگ 2 گیگ هم ترافیک شبانه)
20
0
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۵
سلام.
شرکت صبانت هم چند ماههکه این کار رئو انجام داده.
واقعا متاسفم.......
25
0
محمد
Netherlands
۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۶
اصلا شرکت های ISP به کنار..... واقعا از دولتیون هم کسی نیست که بخواد پاسخگووو باشه؟
31
0
کار بر پارس آنلاین
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۰
با سلام خدمت دوستان
من هم به نوبه ی خودم از این شرکت از طریق سایت شکایتی را بنوشتم و برایشان ارسال کردم.
حدود 5 سال از پارس آنلاین استفاده میکنم و راضی هستم اما با این کارشان همه دوستداران پارس آنلاین رو بد بین کردن و خود من در ایمیلی که به شرکت فرستادم گفتم اگر چنین کاری شود در این مدت کاربرانی که برایتان آوردم و ثبت نام کردم لغو عضویت میکنم و از شرکتی دیگر که محدودیت خاصی مثل مکث نت تبریز برای شبانه نکرده استفاده میکنم.
به شخصه با این طرح شدیدا مخالفم و هرچند از مدت قرار دادم باقی مانده پیگیری برای به دست آوردن حقوقم می کنم.
26
0
یه دوست
Netherlands
۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۲۰:۵۶
واقعاا که ایول به ISP هاااا
هر دم از این باغ بری میرسدد
من که مشتری چنیدن و چندساله پارس آنلاینم مهلت قرار دادم تمام شه میرم 1مگ مخابرات میگیرم
هم دانلود رایگانش 1 تا 8ئه نه مثه پارس آنلاین 2تا 7 و هم اینکه مودم بیسیم رایگان میده!!
19
0
gholami
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۱۲
با سلام در زمانه حال که علم پیشرفت کرده دزدی ها نیز پیشرفته شده .
مگه چی شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنتی از شرکت های لبنی کمتره . اونها هم بجای زیاد کردن تعرفه اقدام به کم کردن حجم کردن : اونها پاکت ها رو کوچیک کردن و اینها اینترنت شبانه رو و مطمئن باشید این اقدام دسته جمعی از طرف اونها بدون اجازه نبوده فقط موندن چه جوری به مردوم بفهمونن که ما دزدی کردیم (تا حالا خیلی ارسال نظر داشتم . این رو هم چاپش نکن)
19
0
ars
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۲۲:۱۸
امیدمون به پارس آنلاین بود که......................................................
20
1
صابر
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۹
واقعا متاسفم برای هم چین شرکتی> با این کار من از ماه دیگه تغییر شرکت میدم.متاسفم برات پارس انلاین.در جهت رضایت نبود این کارت در جت عدم رضایت مشتریانت بود
23
0
ph2
۰۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۸
من هم بهشون ایمیل زدم که با این کارشون، ISP رو عوض میکنم
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۲
با سلام
امیدوارم ISP ها اینهمه پولی که برای اینترنت با این امکانات از مردم میگیرن از گلوشون پایین بره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17
1
کاربر شاتل
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۴
این اتفاق خیلی قبل تر برای شاتل افتاد ولی هیچ کس اعتراضی نکرد
21
0
محب
۰۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۶
من چند ساله شاتل دارم با سرعت 512
از وقتی دانلود شبانه اینجوری شد دیگه در دوره های بعد دانلود شبانه نخریدم
داداشم سرعت 1 مگ داره.....تو دوره اش تو 3 شب 30 گیگ دانلود کرد...شاتل بهش اخطار داد و الان محدودش کرده به 1 گیگ در شب

خب..اگه یکی مثل داداشه من مصرفش بالاس، چرا منی که در ماه شاید 1 گیگ شبانه دانلود داشته باشم باید پاش رو بخورم؟
آقای الف.الف
۰۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۹
خوب به نظر من چون هیچکسی اعتراضی نمیکنه، یکی یکی ISP ها تصمیم به اجرای این طرح مسخره میکنن؟
محمد
۰۷ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۵۱
بله شاتل این کار ناپسند را انجام داده و باعث نارضایتی خیلی ها شده طوری که من قید ترافیک به اصطلاح تشویقی شرکت شاتل را زدم.
درضمن برخی کسانی که با کارکنان این نوع شرکت آشناهستند براحتی در ساعات رایگان بیشترین حجم دانلود را دارند که با یه تحقیق ساده می توانید به این حرف برسید.
و در ادامه از خبرگزاری دانشجو بخاطر انتشار این خبر تشکر می کنم و امیدارم که شما برای ما کاربران عادی اینترنت کاری کنید
سيامك
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۸
هردم ازين باغ بري ميرسد.........همه جاي دنيا براي اينكه از اينترنت و موبايل مردم استفاده كنن امكانات تشويقي در نظر ميگيرن ..... اونوقت توي ايران براي اينكه كسي استفاده نكنه يا كمتر استفاده كنه بصورت تشويقي محدودش ميكنن.....خوبه واله معني رضايت مشتريان هم ترجمه فارسيش اومد.....حالا يكي نيست به اين آقايون كه به عنوان فروشنده سرويسها هستند بگه آخه طبق كدوم قانوني با مردم چنين برخوردي ميكنيد...چون قطع به يقين كارشون قانوني نيست كه از يك ماه قبل اطلاع رساني ميكنن بعد به استناد همين اطلاع رساني ميگن قانونيه....
27
0
صالح
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۸
با این کار، بعد از اتما قراردادم دیگه با پارس آنلاین تمدید نمیکنم.... والا با این کارشون خوب جواب اعتماد مشتری ها رو دادند
27
0
hamed
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۸
صبانت هم از جمله همین شرکت هایی است که این کار را انجام داد و با این حرکت بسیاری ار کاربران خود من جمله خود بنده که مدت 4 سال از این شرکت خدمات میگرفتم رو دست داد.... راه حل اینه که در جهت اعتراض، به ISP های دیگر نظیر فناوا که هنوز به حقوق مشتری احترام میگذارند کوچ کنیم
12
0
مرتضی رادمهر
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۸
کاش حداقل آقایون ISPها اگه واقعا فکر میکنند که کارشون درست بوده، جرات کنند و بیان و راجع به کارشون توضیح بدن... والا ما با اون شرایطی که قبلا بود تصمیم گرفتیم که با این شرکت قرارداد ببندیم...
14
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۵۴
فقط دایل آپ ... !
24
1
سالار علوی
Iran (Islamic Republic of)
۰۶ آذر ۱۳۹۳ - ۰۷:۴۲
تا زمانی که اینترنت به بخش خصوصی واگذار نشه برنامه همینه.صبانت هم خیلی قبل تر این کارو با مشترکین انجام داده.حق داره، پولاشو
پیش پیش گرفته، میخوای یقه ی کیو بگیری که پولتو پس بده، خریدی دیگه!
15
0
مهندس صالحی
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۵
سرویس رایگان شبانه در حالت استفاده عادی بسیار پروموشن خوبی است و مورد استقبال کاربران قرار دارد.
ولی از آنجا که بعضی از کاربران صرفا استفاده و مصرفشان در این ساعات است و بصورت 100% فقط در این تایم زمانی استفاده دارند , باعث افت پهنای باند طیف وسیعی از مشترکین دیگر خواهند شد.
لذا تغییر سیاست پارس آنلاین در این زمینه در راستای رضایت مندی طیف بیشترو اکثریت مشترکین است.
1
42
احمدی
۰۸ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۱۹
یه سوال فنی؟
دانلود شبانه چه طور روی پهنای باند روز که بیشتر استفاده مردم در این زمان هست تاثیر میذاره؟
ناشناس
۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۶
این روزها مهندس زیاده برادر... بازار فزوش اصل و نصب و لقب گذشته برادر.
ناشناس
۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۶
این روزها مهندس زیاده برادر... بازار فزوش اصل و نصب و لقب گذشته برادر.
mphl
۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۱
احتمالا من نباید جواب امثال شما را بدهم ولی بهتر نیست سر خود را از زیر برف بیرون بکشید و بقیه نظرات رو هم بخونید
از این خبرگزاری هم تقاضا دارم که اگر واقعا دنبال جواب هستند خبر را به روزنامه ها و صداوسیمان ارجاع دهند
صادق راستگو
۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۵
بله جناب مهندس صالحی، 100% این کارتون بخاطر رضایت اون کاربرایی بوده که ساعت 2 بامداد مشغول انجام تحقیقات علمی در اینترنت هستند و هیچ ربطی به کسب درآمد بیشتر و پر کردن جیب نامتناهی شما عزیزان نداره.
بهنام
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۲
تازه الان چن وقته تو کرج به دلیل اختلال در شبکه پارس!!! خیلی قطع و وصلی داره
به خدا 3 سال آسیاتک داشتم یه بار قطع نشد بازم دم آسیاتک گرم که از اول میگه ترافیک شبانه نصف و با فریبکاری جلب مشتری نمیکنه
10
1
من
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ آذر ۱۳۹۳ - ۲۳:۵۰
بابا ایول تنها خبر گزاری هستید که گذاشتید
من به همه خبر گزاری ها دادم خبر ولی هیچ کدوم حاظر نشدند روی این خبر کار کنند
ایول فقط تو رو خدا پیگیری هم بکنید
9
0
حامد
۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۴
خبرگزاری، مردمیه دیگه :)
ارتاس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۴
چیزی که بعد از پیگیری ها گفتند این بود که مصوبه ای باعث حذف شبانه بوده و کم کم دیگر شرکتها هم حذف خواهند کرد
با سوال از وزیر محترم ایشان این موضوع تکذیب کردند
بعدها حذف شبانه به علت تصمیم چند isp مطرح شد یعنی به طور غیر مستقیم تصمیم و همدستی برای حذف شبانه
به هر حال بنظر میرسد که شرکتها سعی در درامدزایی از این ساعات دارند
8
1
علي
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۹:۴۰
منم حجمم تموش شه از يارس خداحافظي مي کنم همونطور که از شاتل خدا حافظي کردم!
7
0
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۲۳:۵۰
من بعد از اینکه صبانت بصورت یکطرفه اینترنت رایگان شبانه را برداشت بصورت آزمایشی از همین شرکت 512 کیلو نامحدود به قیمت ماهی 40 هزار تومان گرفتم که در قسمت تعرفه های سایتش زده برای 512 کیلو نامحدود بعد از دانلود 10 گیگ سرعت کاهش پیدا میکنه و بصورت "سرعت اسمی" این اشتراک تا پایان دوره ادامه پیدا خواهد کرد ولی در کمال ناباوری بعد از دانلود 10 گیگ سرعتم به 15 کیلو رسید!!!!!
آیا "سرعت اسمی" اشتراک 512 کیلو میشه 15؟؟؟مگه بصورت 1 به 8 محاسبه نمیشه؟؟؟
طبق استانداردهای خودشون سرعتم باید در حد 64 کیلو کاهش پیدا کنه ولی بازم فریب؟؟؟!!!
واقعا این شرکت هیچ اهمیتی برای حقوق مشتری قائل نیست و علنا و به راحتی زیر تعهدات خودش میزنه.
در کل من دیگه با صبانت خداحافظی میکنم
5
0
پربازدیدترین آخرین اخبار