به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، مجيد قدمي، معاون وزير آموزش و پرورش و رئيس سازمان آموزش و پرورش استثنايي كشور ديروز در نشست خبري كه به مناسبت روز جهاني معلولان ترتيب داده شده بود، با بيان اين مطلب و تأكيد بر اينكه در حال حاضر 38 هزار دانشآموز استثنايي در كنار دانشآموزان عادي و در مدارس عادي تحصيل ميكنند، عنوان كرد: 72 هزار نفر نيز در مدارس خاص ما كه تعداد آنها به هزار و 600 ميرسد، مشغول تحصيل هستند و دانشآموزان كمتوان ذهني عمدهترين گروهي هستند كه در مدارس استثنايي تحصيل ميكنند.
وي در ادامه به ضرورت آموزش ضمن خدمت تخصصي براي معلمان استثنايي تأكيد و عنوان كرد: معلمهاي ما بايد دائماً در حال آموزش باشند و وقتي نيروهاي ما بازنشسته ميشوند بايد سريعاً نيروي جديد وارد سيستم كنيم. از سوي ديگر نيازمند نيروهاي توانبخشي گفتاردرمانگر، فيزيوتراپ و غيره هستيم و جذب اين نيروهاي توانبخشي در مناطق محروم براي ما بسيار مشكل شده است. قدمي افزود: تأمين سرويس اياب و ذهاب براي خانوادهها يكي ديگر از مشكلاتي است كه با آن روبهرو هستيم. در حال حاضر بخشي از اين هزينهها را اوليا و بخش ديگر را دولت تقبل ميكند اما تلاش ميكنيم مشكل سرويس را به ويژه در مناطق محروم برطرف كنيم.
معتقدم اگر معضل رفت و آمد دانشآموزان حل شود، تعداد افراد تحت پوشش ما دو تا سه برابر خواهد شد زيرا برخي از خانوادهها توان مالي براي آنكه فرزندانشان را به مدرسه بفرستند، ندارند. معاون وزير آموزش و پرورش در ادامه به روند جذب نيرو در مدارس استثنايي اشاره و عنوان كرد: فارغالتحصيلان دانشگاه فرهنگيان، معلمان مدارس ما هستند. نيروهاي توانبخشي را نيز دانشكدههاي توانبخشي تربيت ميكنند و اين دانشجويان طرح خود را در مدارس ما ميگذرانند.
منتظر هستيم تا هرچه زودتر دانشجويان دانشگاه فرهنگيان فارغالتحصيل شوند و به كمك ما بيايند. در حال حاضر 21 هزار نيرو در سازمان آموزش و پرورش استثنايي مشغول ارائه خدمت به 72 هزار دانشآموز استثنايي در مدارس هستند.
منبع : روزنامه جوان