به گزارش خبرنگار ورزشی "خبرگزاری دانشجو"، رباب شهریان، معاون امور بانوان وزارت ورزش و جوانان در سومین سمینار علمی زن، ورزش و رسانه گفت: با توجه به اینکه زنان نیمی از جامعه را تشکیل می دهند و نیمی دیگر را تربیت می کنند لزوم ورزش در سلامتی و نشاط جامعه از طریق زنان بر کسی پوشیده نیست.
وی در ادامه افزود: اعتقاد داریم هرگاه رسانه تصویر خوبی از ورزش زنان را نشان داده است، افزایش مشارکت در این بخش وجود داشته، در بحث ورزش همگانی براین باوریم پرداختن به آن مسئولیت ذاتی ماست و در ایجاد نظامی پر از شادابی نقش مهمی دارد.
معاون بانوان وزارت ورزش تاکید کرد: در بحث ورزش قهرمانی به دنبال ارائه الگوی شایسته از توانمندی های بانوان هستیم، همچنین موضوعات فرهنگی را نیز دارای اهمیت زیادی می دانیم و تمام برنامه های ما در این حوزه بر محور فرهنگی عملیاتی می شود به علاوه توسعه ساختاری و عملی کردن ورزش از دیگر برنامه های ماست و تعامل بین علم و ورزش را بیشتر خواهد کرد.
وی تاکید کرد: در حال حاضر ورزش زنان در 44 رشته ورزشی فعال است و مجوز 38 رشته برای حضور در رویدادهای ورزشی صادر شده است به علاوه 25 کمیته فقط در فدراسیون همگانی و 16 کمیته در فدراسیون انجمن های ورزشی در بخش بانوان فعال هستند همچنین در بخش کرسی های بین المللی 28 نماینده خانم داریم.
شهریان تاکید کرد: اولین مسئله در ارتباط با ورزش این است که آن را یک پدیده اجتماعی می دانیم و همه کسانی که با ورزش در ارتباط هستند از طریق تلویزیون و مطبوعات آن را پیگیری و اطلاع رسانی می کنند لذا کارکردهای رسانه اهمیت زیادی دارد و آن را به عنوان مهمترین بخش آموزشی قلمداد می کنیم و توقع داریم که رسانه ها در بخش آموزش از ما حمایت کنند.
معاون بانوان وزارت ورزش تاکید کرد: باور داریم که رسانه ها انتقال دهنده فرهنگ به رسانه ها هستند و ورزش را یکی از عوامل توسعه فرهنگی می دانیم همچنین آگاه سازی یکی از کارکردهای مهم رسانه است و می تواند الگوسازی کند چرا که رسانه محل تلاقی افکار و ایده ها محسوب می شود.
وی در ادامه به کارهایی که رسانه می تواند بر توسعه ورزش بانوان انجام دهد، اشاره کرد و گفت: اختصاص سهم متناسب از ورزش همگانی و قهرمانی در حوزه ورزش بانوان یکی از کارهای رسانه در این بخش است و باید شرایطی ایجاد شود که ورزش بانوان به اندازه ورزش مردان مورد توجه قرار گیرد به علاوه تربیت نیروهای متخصص در ورزش زنان را نیز باید مدنظر قرار داد.
شهریان یادآور شد: ارائه الگوی شایسته از زنان توانمند بسیار اهمیت دارد اما متاسفانه رسانه ها در این بخش فقط به ورزشکاران توجه می کنند در صورتی که ما داوران و مربیان خوبی می گذاریم که می توان آنها را معرفی کرد، عدم جذب اسپانسر و حامیان مالی از دیگر مسائل در ورزش بانوان است باید این نکته را در نظر گرفت که انعکاس فعالیت بانوان شرایط ویژه ای دارد و اگر رسانه ها در پوشش خبری آن به ما کمک کند در این بخش نیز موفق خواهیم بود.
معاون بانوان وزارت ورزش در پایان گفت: شناخت ناکافی مدیران و برنامه ریزان در رسانه ها چالش های را برای ورزش زنان ایجاد می کند که در این بخش نیز باید برنامه ریزی شود البته رسانه ها در انعکاس عملکرد بانوان در بازی های آسیایی و پاراآسیایی حمایت ویژه ای انجام داده اند و باعث ایجاد خودباوری در بانوان شده است.