به گزارش گروه علمی "خبرگزاری دانشجو"، محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به جلسات گذشته خود با بخش خصوصی و تاکید بر تعیین راه حلهای مشخص و کاربردی برای تولید محتوا خاطرنشان کرد: ما زمینه را برای بخش خصوصی فراهم میکنیم تا در این عرصه حضور یابند و این به خودشان بستگی دارد چگونه از این بستر به صورت حرفهای استفاده کنند.
وزیر ارتباطات در عین حال حمایت از بخش خصوصی را ضامن رونق اقتصادی کشور دانست و گفت: سرعت رشد فناوری در عرصه ارتباطات بسیار سریع است و به دنبال فراهم کردن خدمات و زیرساختهای جدید هستیم.
وی با ابراز خرسندی از وجود صمیمت در بین بخش خصوصی گفت: بخش خصوصی با مشارکت با یکدیگر میتوانند چندین برند شاخص ایجاد کرده و به رقابت بپردازند، که هم کیفیت خدماتشان افزایش مییابد و هم مردم از نتایج این رقابت بهره مند میشوند.
واعظی در ادامه با تاکید بر نقش تحقیق و پژوهش در افزایش کیفیت محصولات داخلی اظهار داشت: با اعتقاد قلبی به امر تحقیق و پژوهش ضمن افزایش ارتباط با دانشگاه ها، پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات را فعال کردم.
وزیر ارتباطات با اشاره به برگزار مناقصه پروژه تدبیر در بین شرکتهای داخلی گفت: با وجود پیشنهادات خارجی این مناقصه در بین شرکتهای داخلی برگزار شد.
وی خاطر نشان کرد: از رقابت در داخل نترسید چرا که باید در داخل رقابت را بیاموزید تا بتوانید در خارج با شرکتهای بزرگتر رقابت کنید.
واعظی با اشاره به تشکیل کمیته ارتقای کیفیت گفت: در این زمینه هر گونه شکایت و انتقاد مردمی از بخش خصوصی را تا رسیدن به نتیجه دنبال کرده و معتقدم باید خدمات با کیفیت به مردم ارایه شود.
وی عمل به تعهدات بخش خصوصی را اعتبار این شرکتها عنوان کرد و گفت: مردم ما فهیم هستند و با قدرت تشخیص خوبی که دارند متوجه عملکرد ما میشوند.
وزیر ارتباطات با تقدیر از تلاش های اپراتورهای تلفن همراه در همکاری با دانشگاههای کشور در امر تولید نرم افزارهای کاربردی خواستار فعالتر شدن نهضت تولید محتوا و نرم افزار در داخل و استفاده بیشتر این اپراتورها از تولیدات داخلی شد.
واعظی همچنین نگاه مدیریت جدید شرکت مخابرات ایران را به بخش خصوصی حمایتی و هم راستا با وزارت دانست و افزود: نگاه مخابرات به PAP ها نباید رقابتی بلکه حمایتی و برد برد باشد تا هر 2 طرف و در نهایت مردم سود ببرند. وی در عین حال از PAP ها نیز خواست مشتری مداری را بیشتر در دستور کار خود قرار دهند.