به گزارش خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری دانشجو ؛ نخستوزیر پیشین فرانسه با اشاره به موضوع تحریم ایران از سوی قدرتهای بزرگ، اظهار کرد: برداشته شدن تحریمها برای اقتصاد ایران یک ضرورت است و البته موضوع مذاکرات تنها به خاطر سانتریفیوژها نیست بلکه به خاطر موضوع قدرت در منطقه است.
"دومینیک دوویلپین"، در اولین کنفرانس بینالمللی جهان علیه خشونت و افراطگری با مرور وقایع تروریستی در نروژ، اروپا و آفریقا، با مورد توجه قرار دادن نقش ایران در منطقه و جهان اظهار کرد: ایران همواره تلاش میکند تا از موقعیت خود برای برقراری عدالت در جهان استفاده کند ضمن این که ایران کشوری با فرهنگ بسیار غنی و با اشراف داشتن به تاریخ است. این کشور هنرمندان و دانشمندان و به طور کلی توانمندیهایی دارد که میتواند مورد استفاده قرار بگیرد.
نخستوزیر پیشین فرانسه با بیان این که بینظمی موجود در جهان امروز به خاطر وجود خشونت است، گفت: ما در دنیایی زندگی میکنیم که خشونت در آن در حال گسترش است و در این دنیا همواره ترس و نگرانی وجود دارد. همچنین ما در دنیایی هستیم که قدرتهای بزرگ در کشورهایی مثل عراق و افغانستان دخالت نظامی داشتند و رویکرد جهانی شدن مورد توجه قرار گرفته است.
وی با مورد توجه قرار دادن داعش در عراق، گفت: نمونههای جدیدی به وجود آمده که طی آن ملتها و دولتها را ضعیف کرده است که داعش یک نمونه از آن است و ایران میتواند در مقابل داعش نقش اساسی ایفا کند.
دوویلپین اظهار کرد: اگر اختلاف بین دولتها تعمیق پیدا کند ممکن است این موضوع منجر به برخورد شود و اوکراین نمونه خوبی برای این موضوع است.
وی با تاکید بر این که باید با افراطگرایان مبارزه همهجانبه انجام شود، اظهار کرد: باید به مسلمانان در خصوص گروههای افراطی هشدار جدی داد و این موضوع با حمایت کشورهای عربی سنی میتواند اتفاق بیفتد.
نخستوزیر پیشین فرانسه با اشاره به موضوع تحریم ایران از سوی قدرتهای بزرگ، اظهار کرد: برداشته شدن تحریمها برای اقتصاد ایران یک ضرورت است و البته موضوع مذاکرات تنها به خاطر سانتریفیوژها نیست بلکه به خاطر موضوع قدرت در منطقه است.
وی گفت: برای مبارزه با افراطگرایی و خشونت باید صلح و عدل را مدنظر قرار دهیم و بدانیم که تکصدایی کارساز نیست.
"دوویلپین" وجود اصلاحات در سازمان ملل و شورای امنیت را نیز یک ضرورت خواند و گفت: کاربرد نداشتن این نهادها به تعداد نمایندگان کشورها در آن بر میگردد و لازم است در این باره اصلاحاتی صورت بگیرد.