کد خبر:۳۷۳۹۴۲
سید علی خمینی در همایش جهان عاری از خشونت و افراطی‌گری:

سازمان‌های بین‌المللی به جای همراهی با افراطی‌گرایی در مقابلش بایستند

سید علی خمینی با بیان اینکه در باره افراطی‌گرایی سخن بسیار است گفت که همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند: مبارزه با این موضوع بسیار اهمیت دارد و به نظر بنده ما باید در برخورد با افراطی‌گرایی دغدغه عملی داشته باشیم ، چرا که تا زمانی که تفکر "تکفیر" در جهان حاکم است منجر به خشونت خواهد شد.

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری دانشجو ؛ در ادامه " همایش جهان عاری از خشونت و افراطی‌گری" که از ساعاتی قبل در سالن همایش‌های ریاست جمهوری آغاز شده است ، "سید علی خمینی" نوه "امام خمینی" (ره) به نمایندگی از بیت شریف ایشان سخنرانی کرد.

 

سید علی خمینی در ابتدا به میهمانان و حاضرین در جلسه خیر مقدم گفت و افزود : "اما خمینی" (ره) راه بازگشت به معنویت به جهان را هموار کرد و ادامه داد : کافی است نگاهی به قبل از انقلاب اسلامی بیاندازیم ، هیچ کس نمی تواند تاثیر شگرف رهبری امام (ره) را رد کند.

 

وی افزود: افراطی‌گرایی را می‌توان به دو بخش نظری و عملی تقسیم کرد؛ افراطی‌گرایی امروز هم در قالب اندیشه و  هم در قالب عمل  تاثیر گذار بوده است. وی ادامه داد: سازمان‌های بین‌المللی و نهادهای جهانی و سایر کشورها باید با این افراطی‌گرایی عملی در جهان مبارزه کنند.

 

"سید علی خمینی" با بیان اینکه در این زمینه سخن بسیار است افزود: در این باره همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند:مبارزه با این موضوع بسیار اهمیت دارد و به نظر بنده ما باید در برخورد با افراطی‌گرایی دغدغه عملی داشته باشیم ، چرا که تا زمانی که تفکر "تکفیر" در جهان حاکم است منجر به خشونت خواهد شد.

 

نوه امام خمینی(ره) در ادامه سخنان خود  با اشاره به همایش فوق الذکر گفت: این کنفرانس باید بتواند اندیشه‌ افراطی‌گرایی را با جهاد فرهنگی ساقط کند و سازمان‌های بین الملل به جای اینکه جنایات را محکوم کنند با این حرکت افراطی همراهی کرده‌اند و مادامی که با این نگاه دوگانه مواجه باشیم به صلح پایدار نمی‌رسیم.

 

"سیدعلی خمینی" بیان کرد: ما از کشته شدن جوانان فریب خورده در معرکه‌های عراق و شام ناراحت می‌شویم، اما چکار می‌شود کرد، وقتی دست این‌ها به خون مسیحی، یهودی، بی‌دین و با دین آغشته است.این کنفرانس‌ها و کنگره‌ها برای این است که بنیاد اندیشه افراطی را با جهاد فرهنگی ساقط کنیم.  
 

وی تصریح کرد: تا زمانی که نهادهای فرهنگی و بنگاه‌های صهیونیستی این اقدامات را محکوم نکنند و در نظام‌های تفکرساز خود به تئوریزه کردن خشونت توسط آن رژیم می‌پردازند، چشم انداز روشنی برای صلح وجود ندارد و تا زمانی که دنیا با سیاست‌های دوگانه به کشورهایی نگاه کند که مرکز تفکر تکفیری هستند، ما نمی‌توانیم چشم انداز روشنی برای نابودی آن‌ها داشته باشیم.  
 

وی در پایان اظهار امیدواری کرد که این کنفرانس به هدفی که دنبال می‌کند برسد و "گزینه نظامی" روی هیچ میزی باقی نماند و مادامی که ریشه فاسد اندیشه افراطی در کل زمین وجود دارد، شجره خبیثه افراطی‌گری از آن رشد می‌کند که میوه‌ای جز خشونت نخواهد داشت.  

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار