به گزارش "خبرگزاری دانشجو"، حجت الاسلام عبدالکریم عابدینی، مدرس حوزه و دانشگاه در افتتاحیه کانون قرآن و عترت دانش پژوهان غیرایرانی دانشگاه امام خمینی قزوین گفت: اتحاد و انسجام جوامع اسلامی تنها در پرتو عمل به قرآن و آموزه های قرآنی امکان پذیر خواهد بود.
وی با اشاره به برگزاری کنگره جریانهای تکفیری در قم، عنوان کرد: برگزاری کنگره ای به این عظمت و با حضور بزرگان دینی از سراسر جهان، حرکتی بزرگ در برابر فتنه های دشمنان اسلام و مسلمین بود و امت اسلامی به چنین گردهمایی هایی نیاز دارد.
وی افزود: انجام فرمان مقام معظم رهبری در حمایت از غزه و فلسطین و مسلح کردن کرانه باختری، فقط با حفظ اتحاد اسلامی و محور قرار دادن قرآن محقق می شود و همه مسلمانان باید با کمک هم و دست در دست یکدیگر به انجام این کار بپردازند. رئیس دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه های قزوین ادامه داد:اگر قرآن محور تمام امور قرار گیرد، اختلاف شیعه و سنی معنا ندارد و همه پیروان پیامبر اکرم(ص) در هر نقطه ای از جهان که باشند، در کنار یکدیگر و با وحدت و موفقیت با هم همکاری خواهند کرد.
عابدینی اظهار کرد: مسلمانان باید در زندگی قرآن را نصب العین خود قرار دهند و حتی در دوست یابی و دشمنی شناسی از قرآن پیروی کنند.
وی یادآور شد: مبادا ما قرآن را از زندگی خود کنار بگذاریم، چون اگر این گونه شود، ستمگران عالم، امور جهانیان را به دست خواهند گرفت.
این مدرس حوزه و دانشگاه، وضعیت موجود جهان و منطقه را نتیجه عدم توجه برخی از سران کشورها به آموز های قرآنی عنوان کرد و گفت: علی رغم این که صهیونیستها دشمن ترین مردمان نسبت به مومنان معرفی شدهاند، ولی باز شاهدیم که با این همه ظلم و جنایت، سران خائن برخی کشورهای اسلامی از آنها حمایت می کنند و این کار نتیجه عدم پیروی از قرآن است.
عابدینی تصریح کرد: هرکس قرآن را چراغ هدایت خود قرار دهد، قرآن او را تا بهشت هدایت و رهبری می کند و هرکس که باید و نباید های زندگی خود را از قرآن نگیرد، به سوی جهنم سوق داده می شود.
وی با اشاره به آیه "نحن نزلنا الذکر"، قرآن را منبع کامل ذکر دانسته و گفت: امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب پرورش یافتگان مکتب قرآن هستند و به همین دلیل در دنیا می درخشند.
در ادامه این مراسم حجت الاسلام مهدی محمودی، کارشناس فرهنگی دفتر نهاد رهبری در امور دانشجویان غیرایرانی گفت: گفت: انتخاب ایران برای تحصیل، به اعتراف خود دانش پژوهان غیرایرانی بیشتر برای استفاده از فضای دینی و معنوی کشور انجام می گیرد، چرا که در برخی از کشورها قرآن خواندن ممنوع بوده و تا 18 سالگی به افراد اجازه ورود به مسجد نمیدهند!
وی افزود: دانشجویان غیرایرانی در مراجعات خود اعلام می دارند که ما نحوه نماز و قرآن خواندن را در کشور شما یاد گرفتیم که این موضوع نشان دهنده ارزش و اهمیت کار فرهنگی است.
کارشناس فرهنگی دفتر نهاد رهبری دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) بیان کرد: ایده اصلی تشکیل کانون قرآن دانشجویان غیرایرانی از برنامه جزء خوانی روزانه ماه مبارک رمضان و مراسم ختم دسته جمعی گرفته شد و دانش پژوهان خواهان ادامه برنامه های قرآنی بعد از ماه مبارک بودند که نهایتا تصمیم گرفته شد که در قالب کانون قرآن و عترت مسائل مربوط به آن پیگیری شود که الحمدالله امروز شاهد افتتاح و آغاز به کار کانون هستیم.
حجت الاسلام محمودی اظهار کرد: پیش از این هیئت دانش پژوهان غیرایرانی هم راه اندازی شده بود که در مناسبت های مذهبی مثل، ایام فاطمیه، ماه رمضان و ماه محرم و صفر به برگزاری مراسم در بین دانشجویان غیرایرانی می پردازند.
وی با اشاره به برنامه کانون قرآن و عترت گفت: فعالیتهای کانون در قالب کلاسهای آموزشی در رشته های حفظ، قرائت، تجوید و تفسیر در سطوح مقدماتی و پیشرفته با استفاده از اساتید مجرب استان قزوین انجام خواهد شد.
کارشناس فرهنگی دفتر نهاد رهبری دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) گفت: هدف از برگزاری برنامه های مختلف آموزشی این است دانش پژوهان غیرایرانی وقتی به کشور خود باز می گردند بتوانند خود عهده دار برگزاری مجالس و محافل انس با قرآن حداقل در سطح خانواده های خود باشند.
تلاوت مجلسی قرآن مجید توسط قاری ممتاز قزوین جواد رفعتی، اجرای برنامه توسط بانوان نوجوان حافظ قرآن و تقدیر از فعالین فرهنگی دانشجویان غیرایرانی از جمله برنامه های این مراسم بود.