به گزارش گروه فضای مجازی«خبرگزاری دانشجو»، بر اساس جدیدترین تحقیقات صورت گرفته شکر افزوده شده به غذاهای فرآوری شده و نوشیدنیهای گازدار تهدیدی بزرگتر از نمک اضافه شده به این دسته از خوراکیها است.
گفتنی است، نمک در بسیاری از رژیمهای غذایی وجود دارد و به طور مثال در نان، گوشت فرآوری شده، غذاهای شور و در طول آماده سازی مواد غذایی به این مواد اضافه شده است.
بررسیها نشان میدهند، شکر اضافه شده در خوراکیهای مختلف به شدت میتواند بر روی هورمونهای خونی اثر منفی گذاشته و باعث ابتلای افراد به انواع بیماریهای غیر واگیر شود.
کارشناسان استفاده بیش متعادل از این دو ماده را به افراد برای حفظ سلامت توصیه اکید میکنند.
منبع: باشگاه خبرنگاران