کد خبر:۳۷۷۰۶۴
رئیس شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد

با اجرای طرح همکدسازی توسعه کشور معطل نامبرینگ نخواهد شد

رئیس شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان اینکه اجرای طرح همکدسازی تلفن ثابت در سراسر کشور جزء مطالبات همیشگی مردم بوده است، گفت: با اجرای طرح همکدسازی توسعه کشور معطل نامبرینگ نخواهد شد.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، محمود خسروی،‌ مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت، امروز در مراسم پایان اجرای طرح هم کدسازی تلفن ثابت با ابراز خرستدی از انجام این طرح بزرگ، تعداد استان‌های هم کدشده تا سال 92 را 4 استان برشمرد و گفت: در دولت تدبیر و امید و تنها در یک سال، 27 استان باقیمانده با موفقیت و کمترین تغییرات در نامبرینگ مشترکین هم کد شدند که یک نمایش عظیم از همکاری، همدلی و همراهی همه دست اندرکاران طرح بود.

 

وی خاطر نشان کرد: بحث هم کدسازی، 2 مقوله اصلی دارد نخست یکی شدن کدها در استان‌ها و دیگری تاثیر مستقیم در هزینه مردم که در نهایت منجر به پیاده سازی مفهوم عدالت در شبکه شد.

 

خسروی اهمیت طرح را، سادگی و قابل فهم بودن الگوی شماره گذاری عنوان کرد و افزود: ارتقای کیفیت سرویس‌های ارایه شده به مشتریان، همخوانی و هماهنگی با ویژگی‌ها و ساختار شبکه مخابراتی، ارایه الگوی مناسب موجود آدرس دهی و شناسایی مبدا و مقصد یک ارتباط از مسایل مهم در این طرح است.

 

وی با بیان این که ما در جامعه جهانی حضور داریم و هم‌کد سازی جزو الزامات و توصیه‌های ITU است، خاطرنشان کرد: استفاده بهینه از منابع ملی نامبرینگ، برقراری عدالت ارتباطی، استفاده بهینه از تجهیزات سوئیچینگ و کنترل و عدم تغییر در شماره‌های  واگذار شده به کاربران در یک دوره زمانی نسبتاً طولانی از مزایای این طرح است که موجب توسعه کشور می‌شود.

 

مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت، با اشاره به نقش شرکت ارتباطات زیرساخت در این طرح خاطر نشان کرد: در مجموع اصلاح دیتابیس‌ها، صدور 31 سند هم‌کدسازی استانی جهت اقدام همزمان توسط اپراتورهای مخابراتی کشور و بیش از 100 هزار نفر ساعت کار در این موضوع از طریق مدیریت شبکه شرکت زیرساخت صورت گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار