کد خبر:۳۷۹۰۹۰

فرش‌۱۰‌هزار‌متری‌ حرم‌ امام‌ حسین‌علیه‌السلام

از زمان آغاز بافت این فرش تا کنون ۱۱ سال می گذرد.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، هنرمندان اصفهانی فرش ۱۰ هزار متری صحن حضرت فاطمه (س) حرم مطهر امام حسین‌علیه‌السلام را می بافند. از زمان آغاز بافت این فرش تا کنون ۱۱ سال می گذرد. مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات استان اصفهان'علی حیدری' گفت: این فرش دستباف با هزینه بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال در یکی از کارگاههای فرش استان اصفهان بافته می شود.

وی بدون اشاره به مدت زمان بافت این فرش و تعداد هنرمندانی که این فرش را خواهند بافت، افزود: قرارداد بافت این فرش درحال نهایی شدن است.

مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات استان اصفهان با بیان اینکه این ستاد از ۱۱ سال قبل فعالیت خود را آغاز کرد، گفت: تجمیع کمک های مردمی برای کارهای ارزشمند و تهیه امکانات مناسب برای زائران عتبات عالیات در عراق از اهداف تاسیس این ستاد مردمی است.

وی اظهار کرد: در این مدت توانسته ایم پروژه های متعددی را در عتبات عالیات در شهرهای نجف اشرف، کربلا، سامرا و کاظمین عراق که قبور مطهر ائمه (ع) در آن قرار دارد، اجرا کنیم.

حیدری افزود: ۲۲۰ هزار متر مربع از فضاهای عتبات عالیات و مراکز بهداشتی و اقامتی این اماکن، توسط ستاد بازسازی عتبات عالیات استان اصفهان بازسازی و ساخته شده است.

وی همچنین به بیمارستان حضرت سجاد (ع) در کربلا که توسط این ستاد درحال ساخت است، اشاره کرد و گفت: این بیمارستان با ۱۲۰ تخت مراحل پایانی ساخت را طی می کند و بزودی برای ارائه خدمات به زائران امام حسین (ع) به بهره برداری خواهد رسید.

مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات استان اصفهان، احداث درمانگاه حضرت زینب (س) و مجمتع اقامتی حضرت سیدالشهدا در کربلا همچنین مشارکت در بازسازی حرمین عسکریین (ع) را از دیگر اقدامات این ستاد اعلام کرد.

وی به ساخت کتیبه قتلگاه امام حسین (ع) که پنجشنبه شب در اصفهان رونمایی شد اشاره کرد و افزود: در ساخت این کتیبه که توسط ۳۰ هنرمند اصفهانی و به مدت یک سال و نیم پایان یافت، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، دانشگاه های اصفهان و علوم پزشکی و نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در دانشگاهها، ستاد عتبات عالیات را یاری کردند.

 

منبع: شبکه خبر

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
یوسف
Iran (Islamic Republic of)
۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۸
احسنت.
4
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۷
واقعا" خداقوت داره
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار