نمایندگان کنگره، تحریم‌ها علیه ایران را افزایش خواهند داد
کد خبر:۳۷۹۱۵۸
سناتور جمهوری‌خواه مدعی شد

نمایندگان کنگره، تحریم‌ها علیه ایران را افزایش خواهند داد

«باب کراکر» سناتور ایالت «تنسی» هشدار داد در صورتی که مذاکرات با ایران به توافق نیانجامد، کنگره آمریکا افزایش تحریم‌های اقتصادی را مد نظر خواهد داشت.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از  شبکه «فاکس نیوز»، سناتور جمهوری‌خواه ایالت «تنسی» هشدار داد در صورتی که مذاکرات با ایران به توافق منجر نشود، کنگره آمریکا افزایش تحریم‌های اقتصادی را مد نظر خواهد داشت.

 

«باب کراکر» که در سنای آینده آمریکا، رئیس کمیته روابط خارجی خواهد بود در گفتگو با برنامه «نیوز ساندی» شبکه «فاکس نیوز» گفت بی‌شک نمایندگان کنگره تحریم‌ها علیه ایران را افزایش خواهند داد.  

 

وی گفت: شکی نیست که اگر توافقی در مساله هسته‌ای به دست نیاید، تحریم‌های بیشتری در راه خواهد بود.  

 

جمهوری‌خواهان اعلام کرده اند در ماه ژانویه، طرحی جدید را برای تحریم ایران در کنگره ارائه می‌کنند. بسیاری دمکرات‌ها از جمله دولت «اوباما» با چنین اقدامی، در حالی که گفتگوها با ایران ادامه دارد، مخالفت کرده‌اند. 

 

این سناتور  جمهوری‌خواه گفته است چنین طرحی فوریت ندارد و به صورت عادی در برنامه خواهد بود.

پربازدیدترین آخرین اخبار