کد خبر:۳۸۱۲۴۶
رئیس پژوهشگاه ارتباطات:

پیگیری نسل پنجم شبکه‌های مخابراتی در سال آینده/ حمایت جدی از شرکت‌های دانش بنیان

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به برنامه‌های این پژوهشکده در زمینه فناوری‌های نوین گفت: پیگیری نسل پنجم شبکه‌های مخابراتی از مهمترین برنامه‌های این پژوهشگاه در سال آینده است.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، محمدخوانساری، رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات صبح امروز در افتتاحیه همایش داده‌های عظیم با اشاره به اینکه این پژوهشگاه برنامه‌های منظمی در زمینه فناوری‌های نوین دارد، خاطرنشان کرد: توسعه صنعت فناوری های نوظهور، خدمات و استانداردها، آموزش و پژوهش و ایجاد ادبیاتی مختص  پژوهش فناوری‌های نوین از جمله این برنامه‌ها است.

 

وی افزود: پیگیری نسل پنجم شبکه‌های مخابراتی نیز جزء برنامه‌هایی است که در سال آینده پیگیری خواهد شد.

 

خوانساری با تأکید بر اینکه اطلاعات و داده‌ها تا سال 2000 ساختارمند بودند، یادآور شد: از سال 2000 به بعد داده‌ها ساختار خود را از دست دادند به طوری که حجم زیادی از آنها از طریق رسانه‌های اجتماعی به صورت صوت و چت رد‌و‌بدل شد.

 

وی ادامه داد: جهان هم اکنون به سمت داده‌های بدون ساختار حرکت کرده است که بر همین اساس ایران به عنوان یکی از رد و بدل کنندگان داده‌های بدون ساختار باید جایگاه خود را در بازار 25 میلیارد دلاری این حوزه شناسایی کند.

 

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات تأکید کرد: 85 درصد داده‌های بدون ساختار هم اکنون در اروپا و شمال آمریکا تولید می‍‌‌شود که این امر به دلیل وجود زیرساخت‌ها و خدمات ارتباطی مناسب است.

 

وی یادآور شد: ایران باید همسو با سایر کشورها ذخیره سازی و خدمات داده‌ها را ایجاد کرده و وظیفه نگهداری از آنها را بومی و این امر تنها از طریق حمایت از شرکت‌های دانش بنیان محقق می‌شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
امیر حسین
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۱:۰۱
اینقدر هزینه سرویس های داخلی زیاد هست که توسعه دهنده های داخلی با بدبختی باید هزینه های نگهداری سرورهاشون و ... رو پرداخت کنند. این در حالیه که با درصد خیلی کمتری از این هزینه ها میشه سرویس های با امکانات بروز تر و ارزان تری در خارج از کشور تهیه کرد البته اینکه بومی نیستند و مسائل حاشیه ای به همراه داره رو هم نمیشه نادیده گرفت ولی....
امیدوارم یه تغییرات اساسی در این زمینه صورت بگیره...
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار