آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۴۲۸۴

ادغام حوزه جوانان با معاونت امور زنان و خانواده با اهداف دولت مغایر است

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: ادغام حوزه جوانان با معاونت امور زنان و خانواده با اهداف کوچک‌سازی و چابک‌سازی دولت مغایر است چون تشکیلات بزرگتر می‌شود، البته برخی معتقدند جوانان بخشی از خانواده هستند، ولی برای پاسخگویی به انتظارات از حوزه جوانان باید ساختاری چابک و متمرکزتر تعریف شود.

شهیندخت مولاوردی گفت: گزینه‌های متعددی برای تفکیک جوانان از ورزش مطرح است. یکی از آن‌ها ادغام حوزه جوانان با زنان و خانواده است ولی به نظرم این پیشنهاد جدی نیست چون وزارت ورزش و جوانان بیشتر تاکید بر ایجاد معاونتی برای جوانان مانند معاونت امور زنان و خانواده در ریاست جمهوری دارد. ما هم بر این گزینه تاکید داریم.

 

کارگروه بررسی وضعیت حوزه جوانان در وزارت ورزش و جوانان سه پیشنهاد ارائه کرده است. یکی از این پیشنهادها تفکیک حوزه جوانان از ورزش بود. براساس این پیشنهاد حوزه جوانان به عنوان یکی از معاونت‌ها زیرنظر رییس جمهور می‌رود و از موضع ریاست جمهوری به سایر دستگاه‌ها اعمال برنامه می‌کند. دیگر پیشنهاد، باقی ماندن حوزه جوانان در وزارت ورزش و جوانان و ارتقای جایگاه آن و قائم‌مقامی وزیر و همچنین دیگری نیز ادغام آن با حوزه زنان و خانواده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار